Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου μαγιό: “Φωτιά” στο Instagram
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου μαγιό: “Φωτιά” στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου μαγιό: Η Ιωάννα Μαλέσκου με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz, ενώ οι δημοσιεύσεις της στο Instagram ανεβάζουν το “θερμόμετρο” στα ύψη.

Η καθημερινή γυμναστική και η προσεκτική διατροφή της χαρίζουν τις τέλειες αναλογίες, κάτι που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες της. Η τελευταία μάλιστα είναι άκρως καλοκαιρινή, καθώς φορά λευκό μαγιό και αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Φυσάει αέρας… αλλαγών!
Μην μπερδεύεστε, απέχει παρασάγγας από το περίφημο “Οπου φυσάει ο άνεμος!” 😉💚

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η Αφροδίτη Γραμμέλη για όλους και για όλα: Το “Pop Up”, η δασκάλα Μαλέσκου & η νικήτρια της φετινής σεζόν

Συνέντευξη στο “Καλύτερα δε Γίνεται” παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη λίγο μετά το φινάλε του “Pop Up”. Η γνωστή τηλεκριτικός μίλησε για όλους και για όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη συνεργασία τους, λέγοντας: “Η Ηλιάνα είναι ένα υπέροχο πλάσμα και έχει εξέλιξη ως παρουσιάστρια. Από τις φετινές πρωτοεμφανιζόμενες ήταν η καλύτερη. Το “Pop Up” πέρασε δύσκολα προσπαθώντας να βρει το στίγμα του και την ταυτότητα του. Όλα χρειάζονται μια δοκιμή και μια τριβή. Πάντα ήμασταν πολύ δεμένο”.

“Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ πιο διαφορετικό πλάσμα. Δεν είχε την ομάδα που θα της ταίριαζε με βάση τον χαρακτήρα της. Το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα Μαλέσκου. Πρέπει όμως να απαλλαγεί από το άγχος της να μας αποδείξει ότι μιλάει καλά ελληνικά.Όταν κάνεις μια εκπομπή και κάθεσαι δεν χρειάζεται να νιώθει ο άλλος ότι έχει μια δασκάλα απέναντι του” είπε χαρακτηριστικά για τη Δανάη Μπάρκα και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Ναταλία Γερμανού είπε: “Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις νικήτριες της φετινής χρονιάς, είναι η ίδια η εκπομπή της. Η κυρία Ναταλία Γερμανού δεν έχει εντάσεις ότι και να της τύχει θα το διαχειριστεί”. Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, είπε: “Αναρωτήθηκα γιατί η Φαίη με τον Γιώργο είναι μαζί τηλεοπτικά ξανά. Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της η ομάδα τους”.

Για την Κατερίνα Καραβάτου, είπε: “Είναι ικανότατη και αξιοπρεπέστατη παρουσιάστρια στην οποία υποκλίνομαι ως γυναίκα”

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στους συμμετέχοντες των ριάλιτι που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές. “Το να λες την “αποψάρα” σου σε ένα πάνελ δεν σε κάνει τηλεοπτικό πρόσωπο, σε κάνει γραφικό. Ούτε από τα ριάλιτι και τον δρόμο, μπορεί να φυτρώσει και να πούμε “αα μα τι ταλέντο”” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις