Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορυδαλλός: Ο… ιερέας και ο δολοφόνος
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός: Ο… ιερέας και ο δολοφόνος

Κορυδαλλός: O ιερέας με το βιτριόλι που πριν από μερικές ημέρες έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα

Ως γνωστόν, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται έγκλειστος στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ο συζυγοκτόνος μοιράζεται το κελί του με άλλα τρία άτομα: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα και είναι υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Στην ίδια πτέρυγα, ωστόσο, που άτυπα θεωρείται VIP βρίσκεται και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας με το βιτριόλι που πριν από μερικές ημέρες έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα, έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις