Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές – Χρήστος Γιαννούλης: “Αφήστε τους μονολόγους, πάτε στην κάλπη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές – Χρήστος Γιαννούλης: “Αφήστε τους μονολόγους, πάτε στην κάλπη”

Εκλογές - Χρήστος Γιαννούλης: Ο υπουργός Μεταφορών δεν άφησε την άφησε την αιχμή να πέσει κάτω

Την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να φανεί πως η κυβέρνηση κάνει το άσπρο-μαύρο, ζήτησε από τη Βουλή ο Χρήστος Γιαννούλης. Ωστόσο, κατά τη συζήτηση στην επιτροπή για το νέο αυτοκινητόδρομο Ε65, ο παρευρισκόμενος υπουργός Μεταφορών δεν άφησε την άφησε την αιχμή να πέσει κάτω και ευχήθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλή επιτυχία στον αγώνα του για την αρχηγία του κόμματος. Και αυτό γιατί οι αναφορές του κ. Γιαννούλη ήταν αρκετά πιο προωθημένες από εκείνες του ίδιου του κ. Τσίπρα, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει εκλογές.

«Η δεύτερη φύση σας είναι αυτή του σκορπιού» είπε ο κ. Γιαννούλης και πρόσθεσε: «συμπεριφέρεστε σαν τον σκορπιό που δαγκώνει τον ευεργέτη του βάτραχο στον μύθο. Ο ευεργέτης σας είναι ο λαός. Αν πραγματικά θέλετε να κρυφτείτε για το αν ισχύει η εικόνα άσπρο – μαύρο πάτε στην κάλπη και αφήστε την επικοινωνία και τους μονολόγους».

Στην κάλπη θα φανεί ποια ΝΔ υπάρχει

«Στην κάλπη θα φανεί ποια ΝΔ υπάρχει. Η ΝΔ του Καραμανλή που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι; Του Γιώργου Παπανδρέου που επίσης ανέλαβε την ευθύνη από βήματος Βουλής, του Αλέξη Τσίπρα που έκανε το ίδιο ή του δικού σας επικεφαλής που η λέξη συγγνώμη είναι άγνωστη;».

Ο κ. Γιαννούλης αντιτάχθηκε ακόμα και στο σχέδιο για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό της Θεσσαλονίκης λέγοντας πως είναι εγκληματικό. «Αν κατάλαβα καλά μιλήσατε για εκλογές», απάντησε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Κατανοώ τη χαρά σας μετά τις τελευταίες μετρήσεις γιατί στη δυσκολότερη συγκυρία για τη κυβέρνηση νομίζετε ότι μπορείτε να καλύψετε απόσταση 13 μονάδων! Λέτε πολλά ανέκδοτα!».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, ο υπουργός Μεταφορών θυμήθηκε ένα ανέκδοτο που όπως είπε ταιριάζει στην περίσταση: «Μια ομάδα πόλο που αν και έχασε με 10-0 πανηγυρίζει που δεν πνίγηκε κανείς!». Ωστόσο, ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε για μικρομεγαλισμό τον συνάδελφό του, και ειρωνικά σχολίασε: «Πάτε για αρχηγός! Καλή επιτυχία».

Επίσης, απάντησε και στην αιχμή για το μετρό της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως «ρίχνετε τα φώτα σε πέντε ανθρώπους που αντιδρούν, φωνάζανε με συνθήματα και βρίζανε! Δεν θα μείνει ένα έργο πίσω επειδή το θέλουν πέντε άνθρωποι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις