Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μπάρκα τέλος: Κλάματα στο φινάλε και έκπληξη από την Βίκυ Σταυροπούλου
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα τέλος: Κλάματα στο φινάλε και έκπληξη από την Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα τέλος: Ιδιαίτερα συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «Πάμε Δανάη!»

Συγκινητικό ήταν το φινάλε της πρωινής εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» που έριξε αυλαία σήμερα Παρασκευή (9/7). Όπως ήταν αναμενόμενο η Δανάη Μπάρκα ήταν πολύ συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν και ευχαρίστησε του συνεργάτες μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία εκπομπή στο πλατό βρέθηκε η μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκινεί μιλώντας για τη «δική του» Δανάη

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι!

«Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο peak τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση, και τη διάθεση όλων ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για τη Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις