Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Elif – Μελίσα Ντονγκέλ: “Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά”
ΚΟΣΜΟΣ

Elif – Μελίσα Ντονγκέλ: “Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά”

Elif - Μελίσα Ντονγκέλ: Η 21χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε

Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση της γνωστής Τουρκάλας ηθοποιού Μελίσα Ντονγκέλ, που συμμετείχε και στο δημοφιλές σίριαλ “Elif”, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα της στην εφηβική της ηλικία. Η 21χρονη αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και τη χτυπούσε από όταν πήγαινε Α’ Λυκείου.

https://twitter.com/thisiissara/status/1411684112835002373

Aξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις περιγραφές της, η μητέρα της αρχικώς δεν την πίστευε και όταν τελικά κατάλαβε την αλήθεια, είπε στην κόρη της να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Η Μελίσα Ντονγκέλ μίλησε ανοικτά για το φρικτό της παρελθόν με αφορμή την προσπάθεια της να διεκδικήσει την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της από τον πατέρα της, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στη φυλακή τα 4 τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση που έκανε τόσο σε αυτήν όσο και στη μητέρα της.

Στο περιθώριο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων πλήθος καλλιτεχνών σπεύδει να στηρίξει την Ντονγκέλ, δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη), ζητώντας παράλληλα την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις