Οικογένεια Καραϊβάζ: “Θέλω να κοιτάξω τον δολοφόνο και να τον ρωτήσω”

ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια Καραϊβάζ: “Θέλω να κοιτάξω τον δολοφόνο και να τον ρωτήσω”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Οικογένεια Καραϊβάζ: Στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ ήταν αφιερωμένη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία μίλησε η μητέρα του.

09.07.2021 | 16:55

Στον δολοφονημένο δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ ήταν αφιερωμένη η εκπομπή της Παρασκευής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, τελευταία για τη φετινή σεζόν. Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η μητέρα του προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. “Θέλω να κοιτάξω κατάματα τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του παιδιού μου και να τον ρωτήσω, “γιατί..; τι σου έκανε και του έκοψες το νήμα της ζωής..;””, δήλωσε με βαθύ πόνο η κυρία Παναγιώτα στο ησυχαστήριο, που ήταν και το καταφύγιο του Γιώργου της, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο.

“Το παιδί μου είχε σε όλη του τη ζωή πείσμα, πάθος για τη δουλειά του – από τριών ετών μέχρι το τέλος με το άδικο φευγιό του. Ο Δημήτρης μου είναι η συνέχεια του πατέρα του… Βλέπω εκείνον μέσα από τα δικά του μάτια”, τόνισε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Στην καρέκλα του κάθισε και μίλησε η σύζυγός του

Με δάκρυα στα μάτια, στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, βρέθηκε και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ η οποία μάλιστα έκατσε στη δική του καρέκλα και αποκάλυψε συγκινημένη πως αν ο άντρας της την έβλεπε εκεί, θα την έδιωχνε κακήν κακώς. Στη συνέχεια, στην εκπομπή έπαιξαν φωτογραφίες του γάμου τους, με τη γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ να θυμάται πως οι εικόνες τραβήχτηκαν το 1995, ενώ είπε πως ήταν φίλοι από το 1987 φιλοι και από το 1990 ζευγάρι.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν ο πιο αδύνατος της παρέας.

Exit mobile version