Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αθηνών – Λαμίας τροχαίο νταλίκα: Στο ύψος Αγίου Κωνσταντίνου το συμβάν – Νοσηλεύεται ο οδηγός
ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνών – Λαμίας τροχαίο νταλίκα: Στο ύψος Αγίου Κωνσταντίνου το συμβάν – Νοσηλεύεται ο οδηγός

Αθηνών - Λαμίας τροχαίο νταλίκα: Υπό έρευνα τα αίτια απώλειας ελέγχου του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας -και πιο συγκεκριμένα στο 164.5 χλμ- σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Υπό συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημά του να ανατραπεί, αφού πρώτα χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες. Το λάστιχο του οχήματος έσκασε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 46χρονου οδηγού, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βγήκε μόνος του από το όχημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός μετέφερε πέτρες και χώμα από λατομείο της Λοκρίδας και μετά την ανατροπή του οχήματος γέμισε ο δρόμος από το υλικό. Στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία η οποία έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία βρίσκεται στο σημείο με επικεφαλής την διοικήτρια Π.Υ Λαμίας Σταυρούλα Μπονέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις