Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – Δρόσω: Η απόφαση που τη “στοιχειώνει”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Δρόσω: Η απόφαση που τη “στοιχειώνει”

Άγριες Μέλισσες spoiler - Δρόσω: Τι μέλλον θα έχει με τον Κωνσταντή

Ο έρωτας που μας απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ήταν αυτός της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Στο τέλος της σεζόν τους είδαμε να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Τι θα γίνει, όμως, του χρόνου; Τα spoilers για τις  Άγριες Μέλισσες μας προειδοποιούν για τεράστιες ανατροπές. Όλοι οι ήρωες ακόμη μια φορά θα δοκιμαστούν και με τη δικτατορία να επηρεάζει  τη ζωή τους ριζικά. Ένα από τα ζευγάρια που είδαμε τη δεύτερη σεζόν και αγαπήθηκαν από το κοινό  ήταν η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Η αγάπη, μάλιστα που ένιωσε ο Σεβαστός για τη μικρή αδερφή Σταμίρη ήταν και αυτή που τον έκανε να μαλακώσει ως άνθρωπος και να βγάλει την καλή πλευρά του εαυτού του.

Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω και ο Κωνσταντής έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, στον επόμενο κύκλο της σειράς οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους δύο ήρωες. Ο  Κωνσταντής φαίνεται να εγκαταλείπει το Διαφάνι. Με το σκεπτικό να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, πηγαίνει στη Λάρισα, μακριά από όσα τον πλήγωσαν και τον πρόδωσαν. Η Δρόσω, από την άλλη, μένει πίσω στο χωριό και μαζί πια με την Ασημίνα, την Ελένη και τον Λάμπρο προσπαθούν να μεγαλώσουν τον μικρό Σέργιο ευτυχισμένο και χαρούμενο, αλλά και να ορθοποδήσουν ψυχολογικά και οικονομικά μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

Θα είναι μαζί ή θα υπερισχύσει το παρελθόν;

Δεν θα πάψει ποτέ, όμως ο ένας να σκέφτεται τον άλλον. Τα συναισθήματα τους δεν θα σβήσουν και όσο και αν θέλουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι τέτοιο μοιάζει πια ακατόρθωτο. Ωστόσο, και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις στις Άγριες Μέλισσες.  Εκτός από τις πολλές δύσκολες στιγμές ου θα περάσουν εξαιτίας των όσων θα συμβούν με τη χούντα, νέα πρόσωπα πρόκειται να εισβάλλουν στη σειρά και ίσως γίνουν η αιτία να έρθει ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κωνσταντή. Εκείνη, άλλωστε πάντα ήθελε να ζήσει το δικό της παραμύθι με έναν άντρα που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει. Ξέρει πως με τον Κωνσταντή δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς πάντα θα τους ακολουθούν οι ένοχες πράξεις από το παρελθόν. Η Δρόσω θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις