Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωσήφ Μαρινάκης διαζύγιο: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό
LIFESTYLE

Ιωσήφ Μαρινάκης διαζύγιο: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό

Ιωσήφ Μαρινάκης διαζύγιο: «Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο», είπε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Ο ηθοποιός μίλησε στην κουμπάρα του Ελένη Τσολάκη για όλα μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είναι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής.

«Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που περνάω χαλαρά, όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, χύμα και ήμουν ξυπόλητος με παρεό πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο. Τι άλλα; Φίλους. Θέλουμε πολλά πράγματα;», είπε αρχικά ο Ιωσήφ Μαρινάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα». Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Kalpaki (@chrysakalpaki)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Kalpaki (@chrysakalpaki)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Kalpaki (@chrysakalpaki)

Το διαζύγιο

Ο χωρισμός τους ήταν από εκείνους που έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz, καθώς οι δυο τους εμφανίζονταν ευτυχισμένοι και με τον Ιωσήφ να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ότι:  «Με τη Χρύσα μάς αρέσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Ξέρω πολλά ζευγάρια που όταν περάσουν τα χρόνια, βαριούνται ο ένας τον άλλο και επιδιώκουν να βγαίνουν με τους φίλους τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία». Οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει τρεις γάμους πριν επέλθει ο χωρισμός. Ο ένας στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2014, ο δεύτερος στα Χανιά με θρησκευτική τελετή τον Ιούλιο του 2016 και ο τρίτος στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Ωστόσο η ιστορία αγάπης δεν είχε happy end… «Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο δεν έχει τελειώσει» αποκάλυπτε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον και συνεχίζει: «Ούτε καβγάδες υπήρχαν, ούτε τρίτα πρόσωπα. Απλά ο χρόνος δεν στάθηκε σύμμαχός τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις