Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά πιλότος: Με ποιους ήρθε σε επαφή πριν σκοτώσει την Καρολάιν
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά πιλότος: Με ποιους ήρθε σε επαφή πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Γλυκά Νερά πιλότος: Νέες εξελίξεις στην έρευνα της δολοφονίας της Καρολάιν

Στην κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ οι Αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα, ερευνώντας το έγκλημα ως εκ προμελέτης, σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επκεντρωθεί και στις επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν, ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε. Επιπλέον, η αγορά του οικοπέδου και η μεταβίβαση στο όνομα του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Υπό έρευνα η διαδρομή των χρημάτων

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα. Ακόμα, κομβικό ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Τέλος, από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η “ψυχολόγος” της Καρολάιν.

Προχωρήστε το βίντεο στο 16:20

Η 40χρονη γυναίκα – μυστήριο

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του tovima.gr, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον. Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης. Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις