Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι στον Άλιμο: “Ήμασταν σαν μυρμήγκια” – Τι λέει νεαρός που βρέθηκε εκεί
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι στον Άλιμο: “Ήμασταν σαν μυρμήγκια” – Τι λέει νεαρός που βρέθηκε εκεί

Κορονοπάρτι στον Άλιμο: Το πάρτι μεταφέρθηκε από τις μπάρες και τα τραπέζια στις ξαπλώστρες της παραλίας

Στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες τo πασίγνωστο beach bar στον Άλιμο, Bolivar όπου διοργάνωνε πάρτι με αποτέλεσμα να νοσήσουν από κορονοϊό θαμώνες του. “Εγώ ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο και μάθαμε από Δευτέρα ότι είχαν πάρα πολλά κρούσματα και παρότι είμαι εμβολιασμένος, έτρεξα να κάνω το rapid test”, είπε ο Νίκος Μόρτος που παρευρέθηκε στο πάρτι. Η μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ άφθονο και δεκάδες νεαροί λικνίζονται στους ρυθμούς των beat μέχρι το πρωί.

“Ήταν το μπαρ γεμάτο, οι παραλίες γεμάτες, οι τουαλέτες γεμάτες, έξω γεμάτη η ουρά. Ήμασταν σαν μυρμήγκια. Σίγουρα 2.000 άτομα. Το πάρτι ξεκίνησε στις 9 και τελείωσε στις 2:30”, ανέφερε μία άλλη θαμώνας.Ο έλεγχος χάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι υπεύθυνοί του καταστήματος είχαν χωρίσει το μαγαζί σε τέσσερις ζώνες, οι οποίες είχαν και διαφορετικές τιμές χρέωσης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες το πάρτι μεταφερόταν από τις μπάρες και τα τραπέζια στις ξαπλώστρες της παραλίας κι εκεί χανόταν κάθε μέτρο. Μετά το ολονύχτιο ξεφάντωμα, ήρθε η λυπητερή με τη θετικότητα στο παραλιακό μέτωπο να εκτοξεύεται στα ύψη. Εκεί όπου το 66% των νέων κρουσμάτων αφορά εφήβους και νέους από 15 έως 24 ετών.

“Θέλω να ξέρω ότι είμαι καλά και γι’ αυτό έσπευσα να κάνω το τεστ παρότι είμαι εμβολιασμένος”, πρόσθεσε ο κ. Μόρτος. Αν και τα κρούσματα μέχρι στιγμής είναι 100, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να φανερωθεί η πραγματική διάσταση των κρουσμάτων.

Δεν είναι μόνο η Αττική

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Live News αποκάλυψε νέο κορονοπάρτι στη Σκιάθο αυτή τη φορά. Από χορό και βεγγαλικά, μέχρι ξεφάντωμα στο κατάστρωμα που συνέχισε σε beach bar του νησιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις