Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Άλιμος: Βίντεο ντοκουμέντο – 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Άλιμος: Βίντεο ντοκουμέντο – 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου

Κορονοπάρτι Άλιμος: Εκατοντάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλον σα να μην υπάρχει κορωνοϊός

Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των σόσιαλ μίντια που παραβρέθηκαν σε πάρτυ που διοργάνωσε πασίγνωστο beach bar στον Άλιμο, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19. Στο βίντεο, διαπιστώνεται οτι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον άλλον. Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αρκετοί χρήστες αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Χθες το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασιας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε οτι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι χώροι διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο με καθημενους πελάτες, ενώ αυστηρές θα ειναι οι ποινές για τους ιδιοκτήτες που δεν τηρούν τα μέτρα. Μάλιστα τόνισε οτι θα επιβάλλεται αναστολή λειτουργίας από την πρώτη παράβαση.

Νωρίτερα οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ανακοίνωσαν την ματαίωση των προγραμματισμένων event, μεταξύ των οποίων και το πάρτυ της προσεχούς Παρασκευής με καλεσμένο κορυφαίο ξενο DJ με γενική είσοδο 40 ευρώ και 1.000 ευρώ για τα VIP τραπέζια. Πρόκειται για εκδήλωση στην οποία αναμένονταν 3.000 άτομα. Ανάλογο σκηνικό και σε μπαρ στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου όταν πριν από λίγες μέρες εντοπίστηκαν πάνω από 50 κρούσματα (θαμώνες και προσωπικό) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να κατεβάσουν ρολά για μερικές ημέρες.

Μηνύματα θαμώνων
Η ανάρτηση στο Facebook:

Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με ….. δεν θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, δυστυχώς το πρόγραμμα του καλλιτέχνη είναι πιεσμένο και το event αναβάλλεται για το 2022.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας –>

Για όλους εσάς, που αγοράσατε εισιτήρια, τα χρήματα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο από την Πέμπτη 8.07.2021 έως και την Παρασκευή 16.07.2021 από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία

#staysafe #GetVaccinated

Συναγερμός για τα κρούσματα

Είναι γεγονός οτι η εκτόξευση των νέων κρουσμάτων, που έφτασαν τα 1.797, σήμανε συναγερμο στην κυβέρνηση καθώς φαίνεται οτι η διασπορά, ιδιαίτερα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, είναι πλέον μεγάλη, λίγες μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα του συνόλου των δραστηριοτήτων. Ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων είναι στα 27 ετη. Στο Νότιο Τομέα Αττικής ειδικά, η θετικοτητα αυξήθηκε σημαντικά. Συγκεκριμένα, η θετικότητα πηγε στο 6,1% και στο 8,4% στους δήμους Αλίμου και Γλυφάδας αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις