Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός Survivor 4: Ο μεγάλος νικητής, οι συγκινήσεις και οι 100.000 ευρώ
LIFESTYLE

Τελικός Survivor 4: Ο μεγάλος νικητής, οι συγκινήσεις και οι 100.000 ευρώ

Τελικός Survivor 4: Τελικός με αποκαλύψεις, τρολαρίσματα και δυνατές συγκινήσεις - Εξαιρετικός στον ρόλο του ο Γιώργος Λιανός

Τελικός Survivor 2021: Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο τελικός του Survivor 4, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του live, με τον Σάκη Κατσούλη να στέφεται τελικά νικητής. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό, αφήνοντας πίσω τους στον ημιτελικό Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Κόρομι. Μόλις οι δύο φιναλίστ μπήκαν στο Αλσος Βεΐκου αποθεώθηκαν από το κοινό, το οποίο περίμενε με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα.

Survivor 4: Οι παίκτες που απουσίασαν από τον τελικό

Πρώην παίκτες του Survivor 4 έδωσαν το παρών στον μεγάλο τελικό, ενώ άλλοι απουσίαζαν. Συγκεκριμένα, εκτός τελικού Survivor 4 ήταν Τζέιμς Καφετζής, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Χριστίνα Κεφαλά, Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης. «Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Τελικός Survivor 2021: Η πιο δύσκολη στιγμή του Ηλία

Κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor 4, παίκτες και τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και να δουν επικές και ξεκαρδιστικές στιγμές. Μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor 4, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Στην αρχή μπήκα και ήμουν στα καλύτερα μου. Ένιωθα πως ήμουν σε μια τεράστια περιπέτεια χαρούμενη. Ζούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Ήμουν πάρα πολύ δραστήριος, βοηθούσα τα παιδιά… Δεν είχα καταλάβει ακόμα ότι υπάρχει και το κομμάτι της επιβίωσης όσον αφορά το ψυχικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο κομμάτι μακράν στο παιχνίδι».

Σκέφτηκα τι θα μου έλεγε η μητέρα μου…

«Υπήρξαν νύχτες που μπορεί να μην κλείναμε το μάτι μας καθόλου γιατί σκεφτόμασταν, έτρεχε το μυαλό και επειδή εκεί ο καθένας τραβάει τον δικό του σταυρό έπρεπε να το διαχειριστούμε μόνοι μας. Υπήρξε μια στιγμή προς το τέλος που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ την επόμενη ημέρα. Ήθελα να εξαφανιστώ. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι όλο αυτό τελειώνει γιατί έφευγαν ένα ένα τα παιδιά που ήμουν πιο κοντά στο παιχνίδι, ένιωθα ότι αυτή η εμπειρία τελειώνει και πραγματικά ένιωσα ράκος. Εκεί πέρα σκέφτηκα τι θα μου έλεγε η μητέρα μου, τι θα μου έλεγε ο πατέρας μου, τι θα μου έλεγαν οι φίλοι μου, η κοπέλα μου και βρήκα και πάλι τα πατήματα μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor 4.

Τελικός Survivor 2021: «Λύγισε» ο Σάκης μιλώντας για την Μαριαλένα

Κάποια άλλη στιγμή, κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης «λύγισε» μιλώντας για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Μπαίνοντας στο παιχνίδι ξέρεις ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, πολύ δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις που δεν είναι επιλογή σου και ειδικά για εμάς που μπήκαμε αργότερα στο παιχνίδι. Το μόνο μας όπλο με τον Ηλία ήταν το αγωνιστικό και προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το Survivor, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε επίσης: «Αντέδρασα, έμεινα μόνος… Πάλι καλά υπήρχε η Μαριαλένα γιατί θα ήμουν ακόμα πιο μόνος. Έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να αποχωρήσω όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, μου είπε ότι πρέπει να φανώ δυνατός. Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση». Από τον τελικό του Survivor 4, εκτός από στιγμές του ριάλιτι επιβίωσης, είχε και τραγούδι. Στη σκηνή ανέβηκε η Ελευθερία Ελευθερία δίνοντας τον ρυθμό, ενώ τους πάντες ξεσήκωσαν Πάνος Καλλίδης και Τριαντάφυλλος.

Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Η εμφάνιση του Πάνου Καλλίδη

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου

Η αποκάλυψη για το σεξ

Από τον τελικό του Survivor 4 δεν έλειπαν οι εκπλήξεις, καθώς ο Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλλίδης αποκάλυψαν ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποια στιγμή ο Τριαντάφυλλος είπε: «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Γιώργος Λιανός του είπε ότι «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα».
«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Λίγο μετά ο Πάνος Καλλίδης έδωσε συνέχεια, λέγοντας: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ!». Τότε, ο παρουσιαστής του τελικού του Survivor 4 άλλαξε κουβέντα.

Τελικός Survivor 2021: Ντέρμπι

Λίγο πριν το τέλος και την αποκάλυψη του νικητή του Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια αποκάλυψη. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε παίκτες και κοινό ότι ο φετινός τελικός είναι ένα «τρομερό ντέρμπι», καθώς η διαφορά των δύο υποψηφίων είναι μικρότερη του 1%. «Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για τη νίκη είναι μικρότερη του 1%. Είναι ένα τρομερό ντέρμπι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Τελικός Survivor 2021: Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Τελικά, μετά από περίπου 5 ώρες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή του Survivor 4. Αγκαλιασμένοι, με την αγωνία ζωγραφισμένοι στα πρόσωπά τους Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης περίμεναν να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε τα 100.000 ευρώ και το τρόπαιο του Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις