Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς εμβόλιο: Το νέο σκίτσο και το σχόλιο του Πετράκου
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς εμβόλιο: Το νέο σκίτσο και το σχόλιο του Πετράκου

Αρκάς εμβόλιο: Ο Γρηγόρης Πετράκος βάζει στο στόχαστρο τον γνωστό σκιτσογράφο

Ακόμη ένα ευρηματικό σκίτσο για τους αντιεμβολιαστές φέρει την υπογραφή του Αρκά. Με το γνωστό, καυστικό, χιούμορ του σχολιάζει την άρνηση ορισμένων να εμβολιαστούν, κόντρα στην προσπάθεια αναχαίτισης του κύματος πανδημίας.  Στο σκίτσο παρουσιάζεται μια στιχομυθία με φανερή δόση ειρωνείας για τις πηγές παραπληροφορήσης και τις μη επιστημονικές απόψεις που εντοπίζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

«Λες να πειστούν να κάνουν το εμβόλιο; », η ερώτηση που προτάσσει ο Αρκάς. Η απάντηση που δίνει είναι η εξής: «Μπα, όσο υπάρχουν τα σόσιαλ μίντια μη φοβάσαι τίποτα».

Νωρίτερα, ο σκιτσογράφος σχεδίασε έναν άνθρωπο που ίσα που ισορροπεί σε έναν τοίχο ενώ το σπίτι του καίγεται και δεν εμπιστεύεται τον πυροσβέστη που πήγε να τον σώσει.

Δεν άρεσε στον Πετράκο

Ο Γρηγόρης Πετράκος μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, απευθύνεται στον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά. Με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, αποκαλεί “κακομοίρη” τον Αρκά και χαρακτηρίζει το εμβόλιο “πειραματικό σκεύασμα”.

“Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία… Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή σε ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν… Πού την είδες τη φωτιά; Μόνο εσύ καίγεσαι απ’ό,τι βλέπεις… Τι απογοήτευση!”, έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις