Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Άδωνις: “Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί χωρίς την Επιτροπή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Άδωνις: “Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί χωρίς την Επιτροπή”

Μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Άδωνις: Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Νίκος Σύψας

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ρωτήθηκε για την απόφαση σχετικά με τη χρήση μασκών σε εξωτερικούς χώρους. Και απάντησε το εξής: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση χωρίς να ρωτηθεί η Επιτροπή, δεν ισχύει αυτό. Καμία απόφαση υγειονομικού χαρακτήρα δεν έχει ληφθεί χωρίς απόφαση της Επιτροπής, καμία απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ανέφερε, νωρίτερα σε δηλώσεις του στο OPEN, πως «η Επιτροπή ουδέποτε είπε να πετάξουμε τις μάσκες», εξηγώντας ότι μεταδόθηκε με τελείως λάθος τρόπο το μήνυμα, «φωτογραφίζοντας» τα Μέσα Ενημέρωσης. «Είδαμε τίτλους όπως: Πετάμε τις μάσκες. Αυτό δεν το κατανοώ. Η επιδημία είναι εδώ, η μετάλλαξη είναι εδώ, το τέταρτο κύμα έρχεται», προσέθεσε, σημειώνοντας πως «θέλω να κάνω μια διευκρίνιση, διότι υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση ότι η Επιτροπή έχει δώσει τέτοια οδηγία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις