Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον – κορονοϊός: Στην απομόνωση γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον – κορονοϊός: Στην απομόνωση γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Κέιτ Μίντλετον - κορονοϊός: Δε φαίνεται να έχει συμπτώματα

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στο παλάτι του Κένσινγκτον μπαίνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Το παλάτι δεν αποκάλυψε ποια ήταν η επαφή, λέγοντας μόνο ότι συνέβη την «περασμένη εβδομάδα», υποδηλώνοντας πως θα μπορούσε να ήταν κατά την επίσκεψή της στο Wimbledon την περασμένη Παρασκευή. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Wimbledon Σάλι Μπόλτον και τον πρώην Βρετανό παίκτη του τένις Τιμ Χένμαν, ενώ φωτογραφήθηκε να ετοιμάζει επιδόρπια με φράουλες στο All England Club.

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε σε αγώνα τένις στο Wimbledon την Παρασκευή «Δεν έχει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί τις οδηγίες» Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό, την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τρίτη, συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ, στον αγώνα της Αγγλίας ενάντια στη Γερμανία για το Euro 2021. Η Κέιτ Μίντλετον με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ, σε αγώνα για το Euro 2021
Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον: «Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις