Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκιδική: Δύο τραυματίες σε επεισόδια με οπαδούς
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Δύο τραυματίες σε επεισόδια με οπαδούς

Χαλκιδική: Έξι οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το «week end» στην πανέμορφη Χαλκιδική, όπου σχεδόν «μετακομίζει» για λίγη δροσιά η… μισή Θεσσαλονίκη, βάφτηκε στο αίμα, ως αποτέλεσμα, ως αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής με μαχαίρια, μεταξύ νεαρών οπαδών, ομάδων της Θεσσαλονίκης! Μετά τον συναγερμό, που σήμανε στις αστυνομικές Αρχές του Πολυγύρου Χαλκιδικής, συνελήφθησαν έξι νεαροί οπαδοί για συμμετοχή στην επίθεση, ενώ δύο από τους τρεις νεαρούς, οπαδοί αντίπαλης ομάδας, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με μαχαιριές στους μηρούς! Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafreepress.gr, οι έξι νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για την αιματηρή επίθεση, είναι οπαδοί της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ οι τραυματίες, οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η Αστυνομία προσπαθεί μέσα από διάφορα στοιχεία να βρει το «παρελθόν» της σφοδρής, αιματηρής διαμάχης, για να προλάβει και τα χειρότερα στο μέλλον, από πράξεις αντεκδίκησης.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, «έξι άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, στη Χαλκιδική.  Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, με την συνδρομή κλιμάκιου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης». Ιδού τι αναφέρει ακόμη Αστυνομία για τα αιματηρά γεγονότα, που έλαβαν χώρα στη Χαλκιδική:

Επιτέθηκαν με μαχαίρια

«Οι συλληφθέντες πρωινές ώρες (Κυριακής) επιτέθηκαν, κάποιοι εξ αυτών με μαχαίρια, σε 3 άτομα για λόγους οπαδικών διαφορών, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στους μηρούς τους 2, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες». Πληροφορίες του Alphafreepress, αναφέρουν ότι τόσο οι επιτεθέντες, όσο και οι δεχθέντες την επίθεση με τα μαχαίρια, για την οποία ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διαμένουν στη Θεσσαλονίκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο παρέες των οπαδών των ιστορικών ομάδων της Θεσσαλονίκης, είχαν πάει, όπως χιλιάδες Θεσσαλονικείς στη Χαλκιδική, με αφορμή το διήμερο. Οι έξι, επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Όλα δείχνουν ότι κάποια στιγμή, εντόπισαν εκεί την παρουσία και των τριών οπαδών του ΠΑΟΚ.

Στις 6 το πρωί η συμπλοκή

Ώρα 6 το πρωί, έλαβε χώρα η συμπλοκή, υπό συνθήκες που διερευνώνται, όπως και το ποιοι εκ των έξι που συνελήφθησαν ήταν αυτοί που κρατούσαν τα μαχαίρια με τα οποία τραυμάτισαν στους μηρούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες του Alphafreepress, οι συλληφθέντες οπαδοί του Άρη είναι ηλικίας από 19 έως 23 χρόνων, ενώ οι δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι ηλικίας 23 και 24 χρόνων, αντίστοιχα. Η Αστυνομία, που έδωσε σε φωτογραφία και τα μαχαίρια που κατασχέθηκαν, αναφέρει ακόμη ότι οι έξι μετά από συντονισμένες αναζητήσεις και ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου και Αστυνομικών Τμημάτων Μουδανιών και Κασσάνδρας, εντοπίστηκαν σε περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή τους 3 μαχαίρια και ναυτική φωτοβολίδα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διατάραξη της κοινής ειρήνης και των νομοθεσιών, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, τα όπλα και τις φωτοβολίδες. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις