Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας Καρολάιν για μικρή Λυδία: “Η αγαπημένη μου εγγονή περνά όμορφα εδώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Καρολάιν για μικρή Λυδία: “Η αγαπημένη μου εγγονή περνά όμορφα εδώ”

Πατέρας Καρολάιν για μικρή Λυδία: Θα αφοσιωθούν στην ανατροφή της εγγονής τους

Εδώ και κάποιες μέρες η μικρή κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν βρίσκεται στην Αλόννησο με τους παππούδες και γονείς της 20χρονης κοπέλας, μετά την προσωρινή εισαγγελική απόφαση για την επιμέλεια της. Ο πατέρας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά μίλησε για πρώτη για την εγγονή του, και για τις ώρες που περνά η μικρή στον τόπο που διαμένουν μόνιμα. “Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει πολύ όμορφα τώρα. Περπατάει σε όλο το σπίτι εδώ στην Αλόννησο. Μπορείς να πεις ότι εγώ και η Σούζαν είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη μικρή Λυδία.

Και η Λυδία το απολαμβάνει που βρίσκεται εδώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star. Την προηγούμενη εβδομάδα, η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς επισήμανε μέσω συγγενών και φίλων ότι επίσης είναι χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της Λυδία. Όπως τόνισαν άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των γονιών της αδικοχαμένης θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά και όχι για τα τραγικά περιστατικά που τους έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό.

Θα αφοσιωθούν στην ανατροφή της μικρής Λυδίας

Ακόμη, τόνισαν ότι θα δώσουν όλο τους το βάρος στην ανατροφή της μικρής Λυδίας – που άλλαξε σπίτι για τρίτη φορά μέσα σε 1,5 μήνα – και να καταφέρουν να μεγαλώσουν όπως πρέπει το εγγονάκι τους, κάτι στο οποίο θα έχουν στο πλευρό τους τους κατοίκους όλου του νησιού. Μιλώντας στο Live news η φίλη της οικογένειας Κράουτς, Κική Αναγνώστου ανέφερε πως οι κάτοικοι της Αλοννήσου θεωρούν δίκαιη την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού. “Όλο το νησί στηρίζει την οικογένεια και είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία και να της προσφέρει την αγάπη που είχε δώσει και στην αδικοχαμένη Καρολάιν” συμπλήρωσε η κυρία Αναγνώστου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις