Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερινόπουλος Θανάσης – Γλυκά Νερά: “Δέχομαι απειλές” καταγγέλλει ο απόστρατος ταξίαρχος
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος Θανάσης – Γλυκά Νερά: “Δέχομαι απειλές” καταγγέλλει ο απόστρατος ταξίαρχος

Κατερινόπουλος Θανάσης - Γλυκά Νερά: Ποιοι και γιατί "έριξαν" το blog του

Η τηλεοπτική παρουσία του είναι συνυφασμένη με την επιτυχημένη εδώ και χρόνια εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που μίλησε δημόσια για την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που σόκαρε το πανελλήνιο. Ο κ. Κατερινόπουλος προσπάθησε με πλάγιο τρόπο να «φωτογραφίσει» τον ίδιο τον σύζυγο της Καρολάιν ο οποίος έκανε δηλώσεις στα κανάλια ζητώντας να βρεθούν οι δράστες της υποτιθέμενης ληστρικής επίθεσης στη μεζονέτα. Ακολούθησε η αποχή του από το πλατό στις επόμενες εκπομπές προκάλεσε ερωτηματικά και διάφορα σενάρια, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε ξανά στην τελευταία και έκτακτη εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στις αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά.

Εκεί ο ίδιος μίλησε για τις έρευνες που πρέπει να γίνουν αναφορικά με σπίτι στη Σούδα το οποίο κάποιος από το ζευγάρι είχε επισκεφτεί προκειμένου να το νοικιάσει, γεγονός που στην πορεία διαψεύστηκε από το μεσιτικό γραφείο.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία γνωστοποίησε ότι κάποιοι του «έριξαν» το blog του, με τον ίδιο να προειδοποιεί ότι δεν θα το βάλει κάτω: «Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι “εισέβαλαν” στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες. Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται .Έχω όμως να τους “παραγγείλω τα μαντάτα” ότι εκ χαρακτήρος δεν το “βάζω κάτω” και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται» έγραψε.

Σήμερα, ο κ. Κατερινόπουλος με νέα ανάρτηση ενημερώνει τους ακόλουθούς του ότι επέστρεψε με νέο blog:

«ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ
Φίλες και φίλοι έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι λειτουργεί πλέον τον νέο Blog ως Τhanasiskaterinopoulos2. Blogspot. Com. Είμαστε πάλι εδώ και θα συνεχίσουμε όπως και με εκείνο που μας κατέστρεψαν, για έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση χωρίς δεσμεύσεις» έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις