Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σιωπηλός Δρόμος τελευταίο επεισόδιο 13: Τι θα δούμε σήμερα 4/7
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιωπηλός Δρόμος τελευταίο επεισόδιο 13: Τι θα δούμε σήμερα 4/7

Σιωπηλός Δρόμος τελευταίο επεισόδιο 13: Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο

Σιωπηλός Δρόμος τελευταίο επεισόδιο 13: Τίτλοι τέλους για τον «Σιωπηλό Δρόμο», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου στις 21:00 στο Mega.  Η δραματική σειρά μυστηρίου που καθήλωσε τους τηλεθεατές ρίχνει αυλαία, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια στο τέλος του δρόμου.

Σιωπηλός Δρόμος – Ανθρωποκυνηγητό

Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος.  Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών,  εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

Σιωπηλός Δρόμος – Ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε το προτελευταίο επεισόδιο 

Σιωπηλός Δρόμος: «Έβλεπα πολλούς πεθαμένους δίπλα μου»

Ο Βαρδής Μαρινάκης, ο σκηνοθέτης του «Σιωπηλού Δρόμου», μια «ανάσα» πριν το συγκλονιστικό φινάλε της αγαπημένης δραματικής μίνι σειράς του Mega, μίλησε για όλα. «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει την επιτυχία. Ήταν σαν να ήμασταν κλεισμένοι σε μια γαλέρα και δουλεύαμε, αλλά τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε. Όταν τελειώνει την Κυριακή το επεισόδιο, περνάω από τους γείτονες και βλέπω ότι το έβλεπαν, μου λένε τη γνώμη τους», είπε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ο «Σιωπηλός Δρόμος».

«Επειδή οι σεναριογράφοι της σειράς είχαν την εμπειρία με τις Άγριες Μέλισσες και είχαν επιτυχία, ένιωθα ασφάλεια. Το θέμα με την απαγωγή των παιδιών ήταν επίφοβο, δεν ήταν πολύ εμπορικό, φοβόμουν ότι ο κόσμος μπορεί να μην ήθελε να το δει. Αλλά δε θα βλέπαμε αυτό που είδαμε αν δεν είχα την ομάδα. Η συγκυρία του Σιωπηλού Δρόμου, όλοι οι συνεργάτες της ομάδας να είναι εξαιρετικοί, είναι η αιτία της επιτυχίας», ανέφερε σχετικά με το σενάριο.

«Το μοντάζ το επισκεπτόμουν μετά τα γυρίσματα. Το 13ο επεισόδιο, το τελευταίο, το μοντάραμε πριν από λίγες ημέρες. Τελείωσε νομίζω εχτές», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης, ενώ σχετικά με το αν περιμένουμε και άλλες «απώλειες» στο τελευταίο επεισόδιο του «Σιωπηλού Δρόμου» ο ίδιος είπε αινιγματικά: «Σε ένα μικρό κάλεσμα που κάναμε στο τέλος των γυρισμάτων ήταν σαν να περιτριγυρίζομαι από φαντάσματα. Έβλεπα πολλούς “πεθαμένους” γύρω μου. Τώρα το ποιοι θα είναι, θα το δείτε». «Έβλεπα το 12ο επεισόδιο στην τηλεόραση, έβλεπα τους ηθοποιούς. Συγκινούμαι γιατί τους χρωστάω απίστευτα πράγματα», είπε κλείνοντας ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις