Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 4/7 ημιτελικός: Τι θα δούμε σήμερα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 4/7 ημιτελικός: Τι θα δούμε σήμερα!

Survivor spoiler 4/7 ημιτελικός: Μια ανάσα βρισκόμαστε πια πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Survivor spoiler 4/7 ημιτελικός: Μια ανάσα βρισκόμαστε πια πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor!  Στον ημιτελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει (πλην του Περικλή Κονδυλάτου και του Αλέξη Παππά) αλλά και τη συνάντηση των 4 φιναλίστ με τους συγγενείς τους, που είχαν να τους δουν πάνω από έξι μήνες. Φυσικά οι τέσσερις φιναλίστ θα φοράνε τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό στο παιχνίδι και στον ημιτελικό θα υπάρχει και μία μεγάλη ανατροπή.

Στον ημιτελικό που θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουλίου θα τραγουδήσουν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης. Σύμφωνα με το love it, o πρώτος παίκτης θα αποχωρήσει στην αρχή της βραδιάς και μετά θα ανοίξει ξανά η ψηφοφορία, προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να γίνει και η δεύτερη αποχώρηση. Έτσι στον τελικό θα δούμε μόνο δύο παίκτες! Στο μεγάλο φινάλε θα τραγουδήσει ο Τριαντάφυλλος.

Απόψε στις 21:00 ο ΣΚΑΙ θα προβάλει live το survivor!

Οι τέσσερις παίκτες, ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η μοναδική γυναίκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήρθαν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο πριν από λίγα 24ωρα, συνάντησαν τους γονείς τους και απόψε θα δώσουν τη μάχη τους. Oι τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Τον Κόρομι ή την Μαριαλένα;

Στη συνέχεια θα ανοίξουν πάλι οι κάλπες και λίγο πριν το τέλος του ημιτελικού θα έχουμε τους δύο φιναλίστ! Ενώ αύριο το ταξίδι του Survivor ολοκληρώνεται με ένα τελευταίο live. Δύο παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής και να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό; Σύμφωνα με το dokari.gr, η Μαριαλένα είναι η παίκτρια που απολαμβάνει της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού και έτσι ο Κόρο θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει πρώτος.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Love It:

Το ατύχημα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν θα είναι η «μαγική» τριάδα (Βέλλη-Μπάρτζης-James) στους τελικούς, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι, σε λίγες ώρες άλλωστε θα μάθουμε. Η Άννα Μαρία πάντως λίγες ώρες πριν μας ενημέρωνε μέσα από το Instagram account της για τον τραυματισμό της. Η youtuber ήταν τραυματισμένη στο χέρι της, έπειτα από «επίθεση» γάτας.

Η κινηματογραφική φυγάδευση των φιναλίστ

Η παραγωγή του Survivor κατάφερε με επικό τρόπο να φυγαδεύσει τους τέσσερις παίκτες του τελικού. Όσο το crew της παραγωγής βρισκόταν στην μπροστά πόρτα, οι τέσσερις παίκτες έφυγαν με μαύρο βαν από την πίσω πόρτα και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις