Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Οι κομπάρσοι και το ταξί που… κόντεψε να τον χτυπήσει
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Οι κομπάρσοι και το ταξί που… κόντεψε να τον χτυπήσει

Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Σκηνές από την πέμπτη μέρα γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σκηνή για την ταινία The Enforcer, στην Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντόνιο Μπαντέρας να κάνει την εμφάνισή του. Ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και αμέσως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σκηνής. Σύμφωνα με το πλάνο ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και διασχίζει το δρόμο προκειμένου να φτάσει στο barracunda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντι. Την ώρα που διασχίζει το δρόμο, ένα ταξί παρ’ ολίγον να τον χτυπήσει, ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κορνάρουν. Ο πρωταγωνιστής συνεχίζει την πορεία του και κάθεται στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου.

Η σκηνή πλαισιώνεται από κομπάρσους οι οποίοι παριστάνουν τους περαστικούς.

Καταδίωξη για τον Αντόνιο Μπαντέρας στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Μπαντέρας: Σε… Μαϊάμι μετατρέπεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης -Αμερικανικά περιπολικά και φοίνικες

Στο μεταξύ σε… Μαϊάμι μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Πανύψηλοι φοίνικες έχουν τοποθετηθεί μπροστά στην είσοδο της γνωστής στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης Λέσχης Αξιωματικών, εντυπωσιακά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα και muscle cars φτάνουν στο δρόμο και στήνονται ώστε η κινηματογραφική κάμερα να καταγράψει ένα δρόμο που σε τίποτα δεν θα διαφέρει από κάποιον του Μαϊάμι. Η αμερικανική… Αστυνομία είναι εδώ μόνο που δεν κόβει κλήσεις αλλά «συμμετέχει» με τα αντίγραφα των περιπολικών της που μοιάζουν από άλλον πλανήτη.

Βοηθητικοί extras ηθοποιοί λάμβαναν τις τελευταίες οδηγίες από το προσωπικό για το πώς θα χρειαστεί να στηθούν ώστε να «υποδυθούν» τη δημοτική αστυνομία της αμερικάνικης πόλης, οι τεχνικοί έστηναν με γρήγορους ρυθμούς κάθε αντικείμενο που θα κάνει τον δρόμο να… υποδυθεί και αυτός αντίστοιχο της αμερικανικής πόλης. Έλληνες και τουρίστες έσπευσαν να κρατήσουν θέση ακόμη και σε καφετέριες της περιοχής, ώστε να έχουν εικόνα από τα γυρίσματα, αλλά και να δουν ζωντανά τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Μάλιστα, οι θεατές έβγαζαν αμέτρητες φωτογραφίες τα αμερικανικά οχήματα, αλλά και τους φοίνικες που δίνουν μια γεύση από Μαϊάμι. Η Θεσσαλονίκη έχει γύρισμα με προδιαγραφές Χόλιγουντ, και είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσει αφού το -κινηματογραφικό- της μέλλον μόλις ξεκίνησε. Υπενθυμίζεται πως έως τις 17:00 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παραγωγός ταινίας Μπαντέρας: Επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη για μελλοντικές συνεργασίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις