Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Φουλάρει για εξτρέμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν για την απόκτηση βασικού εξτρέμ - Ποιοι «παίζουν» και ποιοι έχουν ρόλο... αουτσάιντερ.

Στο Λιμάνι επιθυμούν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση της μεταγραφής ενός ή και δύο εξτρέμ και κινούνται σχολαστικά προς αυτή την κατεύθυνση. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν εδώ και καιρό αρκετές περιπτώσεις και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε δυο εξ αυτών. Συγκεκριμένα, ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Κριστιάν Παβόν και ο Εντμίλσον Τζούνιορ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για τον Αργεντινό άσο της Μπόκα Τζούνιορς και τον Βραζιλιάνο ακραίο της Αλ Ντουαΐλ.

Από την πλευρά των μάνατζερ των δύο παικτών, εκείνο που προκύπτει είναι η θετική διάθεσή τους, αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τις δύο ομάδες. Για τον Εντμίλσον θα μπορούσε να γίνει μόνο κίνηση για τον δανεισμό του και να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αν και η ομάδα του θα ήθελε να τον πουλήσει σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα. Από την πλευρά του, ο Παβόν φαίνεται πως έχει φτάσει στα άκρα τις σχέσεις του με την Μπόκα, η οποία ελπίζει να τον αφήσει να παίξει στην Ευρώπη και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις