Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Νέο Ηράκλειο: Παραβίασε στοπ, εγκατέλειψε τον οδηγό και… ξανακυκλοφόρησε
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Νέο Ηράκλειο: Παραβίασε στοπ, εγκατέλειψε τον οδηγό και… ξανακυκλοφόρησε

Τροχαίο Νέο Ηράκλειο: Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού που χτύπησε 30χρονο ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Έκκληση για τον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού ο οποίος παραβίασε στοπ, έπεσε με ταχύτητα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος, τον εγκατέλειψε αβοήθητο και χάθηκε στα στενά του Νέου Ηρακλείου. Και μία ημέρα μετά, το ίδιο αυτοκίνητο, σύμφωνα με μάρτυρες, εντοπίστηκε να κινείται στη Λ. Κηφισίας. Όπως δείχνει το βίντεο που παρουσιάστηκε στο Live News, φαίνεται ξεκάθαρα το χτύπημα μπροστά δεξιά, κοντά στη ρόδα, από τη σύγκρουση στο αυτοκίνητο που εμβολίστηκε. Μάλιστα, όπως διακρίνεται, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο με εγκατάλειψη κυκλοφορεί με τη ρεζέρβα στην κεντρική λεωφόρο της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο έπιασαν δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο κάμερες από καταστήματα κοντά στη συμβολή των οδών Αυγής και Κολοκοτρώνη. Η εικόνα μέσα από τη καμπίνα του οχήματος του 30χρονου που νοσηλεύεται, μαρτυρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ανοιχτοί αερόσακοι, λαμαρίνες σκόρπιες στον δρόμο, το στοπ που παραβιάστηκε καρφωμένο στη σμπαραλιασμένη μηχανή του αυτοκινήτου, σημάδια στην άσφαλτο από την τρελή πορεία που κατέγραψε το όχημα που παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

Στον Ευαγγελισμό μετά το τροχαίο

Ο 30χρονος οδηγός, το θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, φέρει βαρύτατους τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα. “Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχει δύο κατάγματα στον αυχένα. Ψάχνουνε να δούνε ποιο είναι το πρόβλημα γιατί το ένα του χέρι… κάτι δεν πάει καλά στο ένα του χέρι, δηλαδή δεν νιώθει τα δάκτυλά του, δεν μπορεί να σφίξει το χέρι του, δεν μπορεί να κουνήσει καλά το χέρι του. Κινήσαμε λίγο τη διαδικασία στα social, ανταποκρίθηκε πολύ ο κόσμος”.

“Το αμάξι το έχουμε πετύχει σε πολλές κάμερες να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο. Εμείς πήγαμε να δούμε κάμερες, εμείς κινήσαμε τον κόσμο, εμείς παίρνουμε την αστυνομία τηλέφωνο δε μας παίρνουν εκείνοι”. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι συγγενείς του, υπήρχαν αυτόπτες που επιβεβαίωσαν το πώς έγινε το τροχαίο, αλλά και το ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου επέλεξε αμέσως μετά τη σύγκρουση να εγκαταλείψει το σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις