Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ολιβέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα οι δυο πλευρές.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, καθώς λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ ολοκληρώνεται και η δεύτερη μεταγραφή του. Ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επισημοποιηθεί το deal με τον Πορτογάλο φορ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έπειτα από επαφές μερικών ημερών ήλθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι ανακοινώσεις.

 

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Πορτογάλο στο οικονομικό αλλά και στο ρόλο που θα έχει, και κάνει πράξη την επιθυμία και του Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον ήθελε πολύ στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά τη νέα σεζόν. Ειδικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός, πριν μπει ο ΠΑΟΚ σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όπου του εξήγησε το πλάνο του αλλά και το ρόλο που θα έχει στην ομάδα, καταφέρνοντας να τον πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως θα υπογράψει ως ελεύθερος, αφού αποχώρησε από την ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να έχει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις