Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – spoiler Προκόπης: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Ηλιόπουλος για την τρίτη σεζόν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – spoiler Προκόπης: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Ηλιόπουλος για την τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες - spoiler Προκόπης: Η εξορία στη Λέρο

Ο αγαπημένος Προκόπης από τις “Άγριες Μέλισσες” σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε ένα γερό spoil για την τύχη του αριστερού κουρέα του Διαφανίου στην τρίτη σεζόν. Δεδομένης της χουντικής κατάστασης που θα επικρατεί με την έλευση του Ακύλα να δυσκολεύει πολύ τα πράγματα, ο πρώτος που θα εξοριστεί λόγω των φρονημάτων του είναι φυσικά ο Προκόπης. Συγκεκριμένα, είπε  “μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες.

Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μία τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).”

Στο Διαφάνι τι θα επικρατήσει;

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ και ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.

Άγριες Μέλισσες

Έχετε ξαναζήσει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Ναι, με τα «Σφηνάκια». Ηταν κάτι πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή. Μάλιστα, εκτός από τις επαναλήψεις, κάνουν δεύτερη καριέρα ακόμη και σήμερα στο Διαδίκτυο.

Είπατε πριν ότι «δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλάω για καριέρα». Παρά τις τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, γιατί το λέτε αυτό;

Η δουλειά μου είναι το θέατρο, το λέω όμως αυτό γιατί το λένε τα γεγονότα. Επειδή το θέατρο το αγαπώ πολύ, έδωσα προτεραιότητα εκεί και απέρριψα δουλειές που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Δεν κάνεις καριέρα λέγοντας όχι.

Είπατε πολλά «όχι» στην πορεία σας;

Πάρα πολλά και το πλήρωσα ακριβά, ακολουθούσα τα δικά μου όνειρα, είμαι από τους ηθοποιούς που ονειρεύονται ρόλους. Ακόμη και τώρα είπα όχι σε μία μεγάλη θεατρική δουλειά, γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ήμουν συνεπής στις «Αγριες Μέλισσες».

Εχετε μετανιώσει;

Μετανιώνω, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος και ανοιχτός, πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Κάποια πράγματα δεν έγιναν, αλλά ήρθαν οι «Μέλισσες» που ήταν δικαίωση για μένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις