Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

Παραπολιτικά: Ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας ενημερότητας σχολιασμένες από τον Γιάννη Ντσούνο.

 Και μέσω των social media ευχήθηκε χρόνια πολλά ο πρωθυπουργός στην μικρότερή του κόρη Δάφνη, που είχε τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες. Και όπως έγραψε, «από σήμερα όλα μας τα παιδιά είναι ενήλικα. Happy 18th birthday Δαφνούλι μου». Πολύχρονη να ευχηθούμε.

Ο Γιάννης Ντσούνος

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Τα χρόνια του στα γήπεδα του μπάσκετ θυμήθηκε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την απόφαση του Νίκου Ζήση να σταματήσει το μπάσκετ. Ο υπουργός ανήρτησε μια φωτογραφία από πανηγυρισμούς, όταν ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και έγραψε: «Μεγάλος αθλητής, φανταστικός συμπαίχτης, υπέροχος οικογενειάρχης. Γνωριστήκαμε στα 16 σου, όταν ήρθες στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια φίλε για την εκπληκτική καριέρα».

Περαστικά

Σε επέμβαση μηνίσκου υπεβλήθη πριν λίγες ημέρες η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκαρμπόφσκι Μητσοτάκη. Στο πλευρό της βρέθηκαν εξαρχής ο πρωθυπουργός, ο γιος της και η μητέρα της. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η σύζυγος του πρωθυπουργού πήρε εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι της. Σιδερένια να ευχηθούμε.

Σινεφίλ

Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία βρέθηκε μαζί με φίλους σε θερινό σινεμά της Θεσσαλονίκης. Η κα Νοτοπούλου συνομίλησε με αρκετούς που την πλησίασαν, ενώ η ταινία που είδε έχει τίτλο «Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.» και περιγράφει την ζωή μιας εργάτριας του σεξ και επί χρόνια προέδρου του σωματείου της.

 

 

Τον κόρφο του

Εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, όταν σε τηλεοπτική του συνέντευξη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, αν υπάρξει τέταρτο κύμα πανδημίας. Ο υπουργός έφτυσε τον κόρφο του και είπε «δεν περνά από το μυαλό μου τέτοιο ενδεχόμενο πλέον».

Επίτιμη δημότης

Επίτιμη δημότης της πόλης των Σερρών ανακηρύχθηκε σε σχετική τελετή πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στην πρόεδρο απονεμήθηκε ο χρυσός Σταυρός των Αγίων Θεοδώρων και εκείνη στην ομιλία της αναφέρθηκε στην απελευθέρωση της πόλης των Σερρών πριν από 108 χρόνια.

Αλλαγές εδρών

Μετά από δύο χρόνια το εκλογοδικείο, που επανακαταμέτρησε τα ψηφοδέλτια, αποφάσισε να αλλάξουν χέρια δύο βουλευτικές έδρες. Συγκεκριμένα στην Κορινθία η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Ελένη Σούκουλη Βιλιάλη παραδίδει την έδρα της στον αναπληρωματικό βουλευτή Κωνσταντίνο Κόλλια. Την ίδια ώρα, στον νομό Ημαθίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου παραδίδει την έδρα της στον κ. Άγγελο Τόλκα.

 

 

Κλαρίνα

Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Περιβάλλοντος Θεοδώρα Αυγερινοπούλου βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να ξεκινήσει τις εργασίες της συνεδρίασης, που ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 και είχε στόχο να αναδείξει την συμβολή της χλωρίδας στην επανάσταση. Κάλεσε λοιπόν τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ένα βίντεο με δημοτικά τραγούδια, όπως το «Ιτιά-Ιτιά» και το «Για δέστε τον αμάραντο». Πρωτότυπη ιδέα η αλήθεια είναι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις