Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γαλλίδα Χανιά – εξαφάνιση: Άκαρπες οι έρευνες για την 29χρονη Βιολέτ
ΕΛΛΑΔΑ

Γαλλίδα Χανιά – εξαφάνιση: Άκαρπες οι έρευνες για την 29χρονη Βιολέτ

Γαλλίδα Χανιά - εξαφάνιση: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας Βιολέτ Γκιγκανό

Άκαρπες είναι οι έρευνες, μέχρι στιγμής, που σχετίζονται με τον εντοπισμό της νεαρής Γαλλίδα που αγνοείται στην Κρήτη. Συναγερμός έχει σημάνει αρχές των Χανίων για την εξαφάνιση της 29χρονης από τη Γαλλία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης. Έχει γαλάζια μάτια, μαύρα μαλλιά, ύψος 1,48 μέτρα και μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η αγνοούμενη είχε καθημερινή επαφή με την οικογένειά της μέχρι και την Πέμπτη 24 Ιουνίου και έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι. Επίσης, στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της, ήταν όταν ανέβασε μια φωτογραφία σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δηλώνοντας» πως ήταν στο Ελαφονήσι. Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν για την αγνοούμενη και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της και προσωπικά της αντικείμενα.

Όπως δήλωσε στο MEGA και την εκπομπή «Live News» o προϊστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας με συμμετοχή πολλών δυνάμεων. «Οι έρευνες γίνονται κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της. Βέβαια, η περιοχή αυτή, από το σημείο που άφησε το αυτοκίνητό της, είναι απόσταση 20 χιλιομέτρων και ενδιάμεσα υπάρχει ορειβατική διαδρομή και πολύ δύσκολη και επικίνδυνη», υπογράμμισε ο κ. Βερυκοκίδης.

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της

Οι έρευνες πάντως, σύμφωνα με το cretalive, επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται σε στεριά και θάλασσα, με τη συνδρομή ελικοπτέρου και τη χρήση drone. Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Σημειώνεται πως η κινητοποίηση ξεκίνησε, όταν οι γονείς της 29χρονης, που βρίσκονται στη Γαλλία, ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις γαλλικές και στη συνέχεια τις ελληνικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις