Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λυδία Αλόννησος: Αγανακτισμένη η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
LIFESTYLE

Λυδία Αλόννησος: Αγανακτισμένη η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Λυδία Αλόννησος: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη ξεσπά για όσους παραμονεύουν ένα πλάνο της μικρής Λυδίας

Η δολοφονία τα Γλυκά Νερά έχει παγώσει όλη τη χώρα και έχει “γεννήσει” συναισθήματα καρδιάς για τους τραγικούς παππούδες και τη μικρή Λυδία που έχασε τη μητέρα της Καρολάιν. Ο πατέρας της μικρής Λυδίας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος στις 11 Μαΐου σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν, έχει κριθεί προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα η Εισαγγελία Ανηλίκων ανέθεσε στους γονείς της Καρολάιν την προσωρινή επιμέλεια της μικρούλας με τους γονείς του 33χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο. Χθες η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, συναντήθηκε με τη μητέρα του 33χρονου όπου πήρε το παιδί στην Αλόννησο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τοποθετήθηκε εκφράζοντας την αγανάκτησή της. Με ανάρτησή της στα instastories, η γνωστή ηθοποιός κάλεσε τα Μέσα να μην παραμονεύουν για ένα πλάνο της μικρής Λυδίας και να την αφήσουν να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

“Καλό θα ήταν, αν όντως πιστεύουμε ότι στη μικρή Λυδία αξίζει μια ευκαιρία να αφήσει πίσω της την τραγωδία που τη σημάδεψε, να μην παραμονεύουμε με κάμερες για ένα θολό πλάνο σε κάθε της κίνηση. Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη να αδιαφορήσω πλήρως, προκειμένου να ζήσει όσο πιο “φυσιολογικά” γίνεται… #γνωμημου” έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις