Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Ασημακόπουλος – Ελλάδα: Το πρώτο βίντεο και η μεγάλη αλλαγή
LIFESTYLE

Γιώργος Ασημακόπουλος – Ελλάδα: Το πρώτο βίντεο και η μεγάλη αλλαγή

Γιώργος Ασημακόπουλος - Ελλάδα: Το μήνυμα λίγο πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη

Την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από 6,5 μήνες στο Survivor, αναμένουν αγωνιωδών φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Ασημακόπουλου. Ο 30χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα, παραμένοντας στον Άγιο Δομίνικο για περισσότερο από μισό χρόνο. Το κεφάλαιο Survivor έκλεισε για εκείνον και τώρα ανυπομονεί να δει ξανά την οικογένεια και τους φίλους του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Ελλάδα και ενώ περίμενε στο αεροδρόμιο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Ειδικότερα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν, αποκαλύπτοντας το νέο look του.

Όπως θα δεις, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκοψε τα μαλλιά και τα γένια του και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. “Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη, σας αγαπώ όλους! Επιστρέφω παιδιά… Ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την πατρίδα, την Ελλάδα, εσάς… Τι να πω, είμαι συγκινημένος. Welcome back to reality”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Που θα δώσει τα χρήματα που κέρδισε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έπαιρνε 1000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε μέσα για 26 εβδομάδες συν τις 5000 ευρώ μπόνους που έδωσε ο Ατζούν, το ποσό φτάνει στα 31 χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει αυτά τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις