Πέλκας: Μένει Φενέρ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέλκας: Μένει Φενέρ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Πέλκας: Το όνομά του έπαιξε για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως στη Φενέρμπαχτσε είναι ικανοποιημένος.

30.06.2021 | 16:50

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Πέλκας είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με μερικές μάλιστα από αυτές να μην είναι αμελητέα μεγέθη. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού φέρεται να έχουν και οι Λυών, Λεβερκούζεν, Βαλένθια και Νόριτς, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται καθημερινά δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου. Ωστόσο, η πιο βαριά πρόταση φαίνεται πως έγινε από τη Ρούμπιν Καζάν, η οποία κατέθεσε και επίσημη πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του όμως ο ίδιος ο παίκτης έσπευσε να δηλώσει πως στη Φενέρ νιώθει χαρούμενος, δείχνοντας κατά κάποιον τρόπο πως το μέλλον του είναι στην τουρκική ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος, που παίζω σε μία ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Θέλω να έχω ένα πετυχημένο πέρασμα από την Τουρκία, μαζεύοντας εμπειρίες. Θέλω πολύ να παίξω στην Ευρώπη φορώντας τη φανέλα της Φενέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.

Exit mobile version