Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος – Ψυχάρης: Βαριές κουβέντες μέσω Twitter και αγωγή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος – Ψυχάρης: Βαριές κουβέντες μέσω Twitter και αγωγή

Μπογδάνος - Ψυχάρης: Αγωγή εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Αγωγή εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, με αφορμή σχόλια του νυν βουλευτή περί “δολιοφθοράς” του στο κυβερνών κόμμα. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ανδρέας Ψυχάρης αναφέρει: “Καλημέρα. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδανου”.

Η απάντηση Μπογδάνου:

“Την ημέρα ακριβώς που παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς, ο Ανδρέας Ψυχάρης αποπροσανατολίζει διαλαλώντας ότι μου κάνει αγωγή για 250.000€ επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη ‘δολιοφθορά’! Στην κρίση όλων, το αν επιθυμεί να κάνει ζημιά ή όχι στη ΝΔ. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν νόμοι και θεσμοί”, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την αγωγή Ψυχάρη.

Ο διαδικτυακός καυγάς Μπογδάνου με Ψυχάρη

Μπορεί ο Ανδρέας Ψυχάρης να μην αναφέρει στην ανάρτησή του τον λόγο που κινήθηκε νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά πρόσφατα είχαν έναν διαδικτυακό καβγά, από τον οποίο δεν έλειψαν και οι σκληροί χαρακτηρισμοί.

“Θα με μηνύσετε για τη λέξη ‘δολιοφθορά’; Εμπρός, λοιπόν. Ζητώ προκαταβολικά την άρση της ασυλίας μου. Διότι, κε Ψυχάρη, έχετε μπερδευτεί. Εγώ δεν είμαι υπάλληλός σας να μου απευθύνεστε με προστακτικές. Είμαι αυτοδημιούργητος επαγγελματίας και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ”, είχε πει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ στον Ανδρέα Ψυχάρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις