Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δάφνη Μητσοτάκη γενέθλια: Ευχές από τον πρωθυπουργό και τη Μαρέβα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δάφνη Μητσοτάκη γενέθλια: Ευχές από τον πρωθυπουργό και τη Μαρέβα

Δάφνη Μητσοτάκη γενέθλια: Η μικρή κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόβσκι έγινε 18 ετών.

Ενηλικιώνεται σήμερα η μικρότερη κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η Δάφνη έχει σήμερα γενέθλια και η μητέρα της έσπευσε να της ευχηθεί και μέσω Instagram. “Χρόνια πολλά Φνουλακι μου! Σ’αγαπώ πολύ! Happy birthday from your number 1 admirer love you to moon and back” έγραψε στον λογαριασμό της η κα. Μητσοτάκη, “ανεβάζοντας” μία φωτογραφία τους.

Δάφνη Μητσοτάκη: Η τρυφερή ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νωρίτερα, με ένα τρυφερό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram και ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στην κόρη του Δάφνη. “Και από σήμερα όλα μας τα παιδιά είναι ενήλικα! Happy 18th birthday Δαφνούλι μου!”, έγραψε ο πρωθυπουργός, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την κόρη του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Γιόρτασε με τις φίλες της στην Άννα Βίσση

Η κόρη του πρωθυπουργού Δάφνη Μητσοτάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις φίλες της μια μέρα νωρίτερα. Γεννημένη στις 29 Ιουνίου του 2003, η νεαρή ενηλικιώθηκε και επίσημα και έκανε μια βραδινή έξοδο. Η μικρή κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη γιόρτασε με τις φίλες της στη συναυλία που έδωσε η Αννα Βίσση στο Θέατρο “Άλσος” το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια η Άννα Βίσση εντόπισε την Δάφνη Μητσοτάκη ανάμεσα στο κοινό και τη ρώτησε αν έχει γενέθλια ενώ στη συνέχεια της τραγούδησε και το Happy Birthday.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, την 24 χρονη Σοφία, τον 23χρονο Κωνσταντίνο και τη 18χρονη Δάφνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις