Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Απολαμβάνει βουτιές μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Απολαμβάνει βουτιές μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη

Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Ποζάρει με μαγιό μπικίνι με τους followers της να την αποθεώνουν για το κορμί της.

Με βουτιές στην πισίνα προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον καύσωνα η Μαρίνα Πατούλη μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Παπαδάκη. Οι δυο τους βρέθηκαν σε πισίνα στο Πανόραμα της Βούλας για να δροσιστούν και να χαλαρώσουν.

Μάλιστα ο Νίκος Παπαδάκης θέλησε να κάνει μια πλάκα στην Μαρίνα Πατούλη και να τη ρίξει μέσα στην πισίνα. Εκείνη όμως αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδάκης να πέφτει τελικά πρώτος. Σημειώνεται πως ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρίνα Πατούλη συνδέονται με μια δυνατή φιλία που μετρά πολλά χρόνια.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram:

Ποζάρει με μαγιό μπικίνι με τους followers της να την αποθεώνουν για το κορμί της.

Μαρίνα για χωρισμό με Γιώργο Πατούλη: Υπάρχει επικοινωνία, αλλά είμαστε σε διάσταση

Πριν λίγες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη. «Είμαι σε διάσταση με τον σύζυγό μου και προχωράω τις δραστηριότητές μου… με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για επόμενο βήμα» τόνισε η ίδια. «Τώρα, ο στόχος είναι ο γιος μου, ο οποίος θα πάει Β Λυκείου και πρέπει να βρει κι αυτός την κατεύθυνσή του. Να κάνει τις επιλογές του και ουσιαστικά να υλοποιήσω το όραμά μου, να ενώσουμε όλους τους δήμους της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό ψηφιακό μονοπάτι» πρόσθεσε.

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Πέρασα κορονοϊό. Ευτυχώς είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, οπότε είχα τα αντισώματα και το πέρασα ανώδυνα. Τώρα είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις