Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – Ασημίνα: Τα απάνθρωπα βασανιστήρια στην τρίτη σεζόν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Ασημίνα: Τα απάνθρωπα βασανιστήρια στην τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες spoiler - Ασημίνα: Η ενεργή δράση της στην αντίσταση θα τη φέρει λίγο πριν το θάνατο

Οι μέρες που έρχονται για τις αδερφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες θα έχουν μαρτυρικές σκηνές. Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα επεισόδια που θα εξελιχθούν κατά τη Χούντα, θέλουν τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται στα δύο στρατόπεδα με τους αντιστασιακούς να μαρτυρούν στα χέρια του αδίστακτου Ακύλα. Μια από αυτούς θα είναι και η Ασημίνα, η οποία θα υποβληθεί σε πολύ δύσκολα βασανιστήρια τα οποία θα θέσουν ακόμη και τη ζωή της σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ακύλας θα βάλει στο στόχαστρο τις τρεις αδερφές σε φόντο εκδίκησης  Σύμφωνα με για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού. Δεν έχει υπολογίσει όμως τη δύναμη των ενωμένων πια αδερφών Νικηφόρου και Κωνσταντή, οι οποίοι εκτός από την επιχειρηματική σύνδεση θα συμμαχήσουν για να σώσουν τις γυναίκες της ζωής τους από τα χειρότερα.

Τα βασανιστήρια και οι παρανομίες

Ο ενεργός ρόλος της Ασημίνας στην αντίσταση θα είναι και η βασικότερη αφορμή που θα τη στείλει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Σύμφωνα με το TV24 η δεύτερη από τις τρεις αδερφές θα σταθεί στο πλευρό των αντιστασιακών πρόσφέρωντας στέγη, φαγητό και προστασία.Η ενεργή της δράση όμως δε μένει μόνο εκεί. Η ίδια θα παρακολουθεί τα πλάνα τους και θα είαι αγγελειοφόρος σημαντικών πληροφοριών, καταστρώνοντας μάλιστα και τα δικά της σχέδια. Τα νέα βεβαίως θα ταξιδέψουν πολύ γρήογορα στα όργανα της τάξης με πολλούς να μη μένουν απλά σε προειοποιήσεις. Θα είναι μοιραίες οι απειλές που θα αρχίσει να δέχεται;

Η Ασημίνα θα βασανιστεί άγρια και απάνθρωπα με τη ζωή της να βρίσκεται σε μόνιμο κίνδυνο. Έτσι θα ανησυχήσει ιδιαίτερα τις αδερφές της αλλά και τον Νικηφόρο, ο ποίος θα δώσει τα πάντα για να τη βοηθήσει παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους στο περελθόν. Με την Ελένη και το Λάμπρο στην εξορία, η Ασημίνα χάνει τα δύο βασικότερα στηρίγματά της και όλα δείχνουν πως η Δρόσω και ο Νικηφόρος από άσπονδοι εχθροί της θα γίνουν η νέα ασπίδα της.

Ξανά μαζί Ασημίνα – Νικηφόρος

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος είχαν ένα πολύ ιδιαίτερο love story, με εκείνον να τη διεκδικεί όσο τίποτα και εκείνη να υπομένει τα πάντα για τον έρωτά της. Τα επόμενα χρόνια όμως τους διέλυσαν αφού ο Νικηφόρος άφησε έγκυο την αδερφή της Δρόσω. Όσα συνέβησαν μετά από αυτό απομάκρυναν το ζευγάρι και η κατάληξή τους ήταν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Θα μπορέσεουν να ξεχαστούν όλα αυτά τα σκοτάδια του παρελθόντος και να υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ τους ή είναι πληγές που δε γιατρεύονται με τίποτα;

Είδαμε ήδη, ότι στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν! Και ενώ τα πράγματα για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο φτιάχνουν, νέα προβλήματα αντιμετωπίζουν η Ελένη με τον Λάμπρο.

Ξανά από το μηδέν

Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες μέλισσες», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, θα δούμε τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Μάλιστα, ο μικρός Σεβαστός θα επιστρέψει στο Διαφάνι προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη -μέχρι στιγμής- εν διαστάσει γυναίκα του και το παιδί τους. Εκεί θα αγοράσει μερικά στρέμματα χωράφια, θα συνεχίσει να γράφει βιβλία και θα περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του. Αυτή η επαφή θα τον φέρει κοντά και με την Ασημίνα, η οποία θέλει να φτιάξει ξανά την οικογένειά της, αλλά αυτή τη φορά σε νέες και πιο γερές βάσεις!

Δεν θα λείψουν βέβαια και τα σκαμπανεβάσματα και οι δυσκολίες, όπως επίσης και η ζήλια του Νικηφόρου για τον Μπάμπη που δεν έχει σταματήσει να αγαπάει την Ασημίνα και να το δείχνει. Μέσα σε όλα, μην ξεχνάμε πως θα πρέπει να διαχειριστούν και τις νέες παγίδες που στήνει ο Δούκας με τη Μυρσίνη και τον Μελέτη προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη εκδίκηση για τη δολοφονία του Σέργιου, αλλά και τα ύπουλα σχέδια που θα κάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης ενάντια στις αδελφές Σταμίρη! Είναι γεγονός πως και ο τρίτος κύκλος θα βαφτεί με πολύ αίμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις