Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις – τελευταίο επεισόδιο: Έρωτες, χωρισμοί και διαμάχες στο φινάλε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις – τελευταίο επεισόδιο: Έρωτες, χωρισμοί και διαμάχες στο φινάλε

8 λέξεις - τελευταίο επεισόδιο: Η Ναυσικά ορθοποδεί και η Έρση με τον Οδυσσέα τα ξαναβρίσκουν

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης προβολής οι “8 λέξεις” ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία, με την αγωνία για την κατάληξη των πρωταγωνιστών να κορυφώνεται. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα μεταδοθεί ο επίλογος της καθηλωτικής ιστορίας μέσα από ένα διπλό επεισόδιο. Στα τελευταία επεισόδια οι ήρωες ήρθαν αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος, ενώ τόσο χωρισμοί όσο και επανασυνδέσεις ήρθαν για να φέρουν τα πάνω κάτω. Για κάποιους η μοίρα δεν έχει αισιόδοξο μέλλον, ενώ άλλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Το τελευταίο επεισόδιο βρίσκει τον Οδυσσέα να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον τρόπο που κατάφερε να μανατζάρει τον εαυτό του, ενώ αισθάνεται πως πια η Έρση είναι περιττή στη ζωή του. Ίσως αυτή η σιγουριά να μην κρατήσει για πολύ και το ζευγάρι να μην διαλυθεί.

Από την άλλη ο Μιχαήλ και η Βικτόρια προετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο τους στην Κέρκυρα, και η χαρά τους δεν μπορεί να κρυφτεί από τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους. Η Ηλιάνα αντικρίζοντας τις οικογενειακές φωτογραφίες από την Κέρκυρα, θα επηρεαστεί πολύ και θα βγει εκτός εαυτού. Η ίδια καταφθάνει στο νησί οπλοφορώντας και έρχεται αντιμέτωπη με τον Οδυσσέα, με την κατάληξη τουλάχιστον οδυνηρή για την ίδια αλλά και για τον πατέρα της τον Άκη οποίος δεν έχει άλλες ψυχικές δυνάμεις.

Διπλή χαρά για τη Ναυσικά

Για ακόμη μία φορά θα δούμε τον Μάρκο να απολογείται στην Ναυσικά, η οποία συγκινείται και του δίνει άλλη μία ευκαιρία. Στην συνέχεια το ανακοινώνουν στα παιδιά, με την Τζουλιάνα να εμφανίζεται πλήρως ενθουσιασμένη για αυτό το γεγονός. Για την Ναυσικά βέβαια, είναι διπλή εορτή καθώς πολύ σύντομα το ιατρικό της έργο πρόκειται να ανταμειφθεί. Παράλληλα, η Κατερίνα ξανά βρίσκει την οικογενειακή της ευτυχία μαζί με τον Μιλτιάδη, έχοντας πλέον αποδεχτεί τον Άλκη ως επίσημο μέλος της οικογένειας Μαρόγλου.

Η Μάγδα ανακοινώνει κάτι πάρα πολύ ευχάριστο στον Αιμίλιο: περιμένει το παιδί του, και ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μέσα σε όλα αυτά η Ελισάβετ τους χαιρετά όλους από Αργεντινή. Ο Σίμος εδραιώνεται ως ο νέος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, και ταυτόχρονα η σχέση του με την Σμαράγδα είναι στα καλύτερά της. Η οικογένεια του Νικηφόρου και της Εύας μεγαλώνει, με την συμπεριφορά της Ολυμπίας να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Έκτορας βρίσκει τον έρωτα στα μάτια της Δάφνης

Δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε το παρεάκι της Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα ο Φρίξος, η Έλλη και η Ιφιγένεια πρόκειται να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους. Η πορεία του Έκτορα, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά προβλέπεται λαμπρή, η Δάφνη είναι ο έρωτας της ζωής του. Επανασυνδέσεις, χωρισμοί, αγωνία, συγκίνηση, δοκιμασία, αλλά και λύτρωση, παίρνουν σάρκα και οστά στο καθηλωτικό φινάλε των “8 Λέξεων”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις