Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Καφετζής – ατύχημα: Το τροχαίο μετά τα MAD
LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής – ατύχημα: Το τροχαίο μετά τα MAD

Τζέιμς Καφετζής - ατύχημα: Ο ανεύθυνος οδηγός που έπεσε πάνω στο ταξί

Μπορεί το τεέυταίο διάστημα ο Τζέιμς Καφετζής να γνωρίζει μεγάλη δόξα με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στα βραβεία MAD, αλλά η είδηση για τροχαίο ατύχημα μετά τη λαμπερή βραδιά αναστάτωσε τους φαν του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family», όπου βρέθηκε καλεσμένος, ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο και περιπετειώδες βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/6), όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους ακολούθους του στο Instagram ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ανήρτησε μία φωτογραφία με ένα τρακαρισμένο ταξί, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην πίνετε και οδηγείτε». «Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όλα καλά», πρόσθεσε στην ανάρτηση του ο Τζέιμς, ο οποίος νωρίτερα ήταν με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη στα MAD VMA.

Ο μεθυσμένος οδηγός που έπεσε πάνω τους

Ο ίδιος καλεσμένος της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στο σημερινό «Σου Κου  Family» θέλοντας να απολογηθεί για το γεγονός πως έδειχνε κουρασμένος αποκάλυψε πως χθες μετά τα στο οποία έδωσε το παρόν με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα ατύχημα. «Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος αλλά κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες μετά από Mad. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε 2 ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο.

Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς. Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου αλλουνού» είπε ο Τζέιμς Καφετζής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις