Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 14χρονη Γωγώ – δακτύλιος: «Λύγισε» η Χρηστίδου με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας
LIFESTYLE

14χρονη Γωγώ – δακτύλιος: «Λύγισε» η Χρηστίδου με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας

14χρονη Γωγώ - δακτύλιος: Συγκίνηση με την τραγωδία στην Επανομή Θεσσαλονίκης με τη 14χρονη Γωγώ - «Έχω σπίτι για τη Λυδία», είπε ο χαροκαμένος πατέρας και ιερέας.

Με τον πατέρα της 14χρονης Γωγώς που έχασε τόσο άδικα και τραγικά τη ζωή της στην Επανομή Θεσσαλονίκης επικοινώνησε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Ο ιερέας Βησσαρίων Καντούνης μίλησε για τον χαμό της κόρης του από ιατρικό λάθος σε χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για γαστρικό δακτύλιο λόγω παχυσαρκίας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Αιτία το καθημερινό bullying που υπέμενε για καιρό και που την οδήγησε στο άνθος της ηλικίας της να παρακαλά την οικογένειά της να κάνει αυτό το χειρουργείο για να σταματήσουν κάποια στιγμή τα κακόβουλα σχόλια.

Ο πατέρας Βησσαρίωνας τόνισε πως ενημερώθηκε ότι αυτές οι επεμβάσεις δεν επιτρέπονται σε παιδιά της ηλικίας της μόνο όταν το παιδί του «έφυγε» και αυτό διότι ο γιατρός που την ανέλαβε ουδέποτε του ανέφερε κάτι τέτοιο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άντεξε και βούρκωσε με το προσωπικό δράμα του ιερέα. Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο Βησσαρίωνας είπε πως αν μπορούσε, θα ήθελε να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονημένης Κάρολαιν, για την επιμέλεια της οποίας γίνεται μεγάλη μάχη. Ολοκληρώνοντας, έκλεισε με το μήνυμα να δοθεί ένα τέλος στον εκφοβισμό και μαζί με παιδιά που είχαν μαζευτεί δίπλα του είπαν με μία φωνή «Όλοι είμαστε η Γωγώ» λυγίζοντας την παρουσιάστρια. «Ψυχούλες μου» είπε και δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις