Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερινόπουλος Γλυκά Νερά: “Μήπως έμαθε κάτι η Καρολάιν;”
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος Γλυκά Νερά: “Μήπως έμαθε κάτι η Καρολάιν;”

Κατερινόπουλος Γλυκά Νερά: Ο Κατερινόπουλος σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, ο Μπάμπης ήταν μόνος

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΚ Παρέα». Ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μόνος του 100% αλλά μπορεί να υπάρχει πίσω «ουρά», ηθικοί αυτουργοί δηλαδή, κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί. Ανέφερε επίσης την πληροφορία, ότι ένας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που όπως είπε δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».

Αίσχος! Έφτιαξαν προφίλ «φίλων» του δολοφόνου στο Instagram -Χιλιάδες followers

«Κάτι που ‘’παίζει’’ αυτές τις ημέρες -και δεν θα ήθελα να παίζει και ανάθεμα την ώρα που το είπα, είναι ότι κάποιος από τους δυο είχε ταξιδέψει τον Απρίλη μήνα, μεσούντος του κορωνοϊού στα Χανιά γα να νοικιάσουν ένα σπίτι, με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου του. Ε, δεν γίνονται αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

‘Μπορεί εκεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή’

Ακόμα, διερωτήθηκε εάν ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος, «εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες μαζί με άλλους κτλ και αν η άμοιρη Καρολάιν έμαθε αυτές τις εμπλοκές». Την ίδια στιγμή, επεσήμανε και την παράμετρο ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά. «Μπορεί εκεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή. Μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Για τον 33χρονο πιλότο, ο έμπειρος πρώην αξιωματικός ανέφερε ότι επί 37 ημέρες έδειχνε ότι θέλει να βοηθήσει να συλληφθούν οι «κακοί», οι «φονιάδες» με μια φοβερή ψυχραιμία, όμως η γλώσσα του σώματός του έλεγε το αντίθετο και τελικά ομολόγησε. «Τώρα επιμένει να λέει ότι ήταν μόνος του. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν διασυνδέσεις με άλλες δολοφονίες. Δεν ξέρω -απ ότι διαβάζουμε, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει ή να μην έχει. Είναι θέμα ανακριτού», σημείωσε χαρακτηριστικά και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να ενημερωθεί η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις