Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Μαραθώνα: Ένα σημαντικό έργο
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Μαραθώνα: Ένα σημαντικό έργο

Δήμος Μαραθώνα: Πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο που θα απαλλάξει τους δημότες από τα χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας υπέγραψε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη την σύμβαση, ύψους 4.300.000 ευρώ, για την έναρξη των διαδικασιών ανάθεσης του έργου για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο Μάτι και στο Ζούμπερι. Πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου το πεπαλαιωμένο δίκτυο σε όλη την έκταση των περιοχών αυτών και θα απαλλάξει τους δημότες από τα χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας η οποία συνέδραμε με επιπλέον βυτιοφόρα, πέρα από αυτά που είχε ήδη μισθώσει ο Δήμος, για την ενίσχυση της παροχής πόσιμου νερού στις δεξαμενές του Βαρνάβα, εξαιτίας της χθεσινής σοβαρής βλάβης στα αντλιοστάσια του Καπανδριτίου. Επιπλέον, συζήτησαν  και το ζήτημα της ανάγκης  χρηματοδότησης του Δήμου μας για την υδροδότηση του Βαρνάβα απευθείας από την ΕΥΔΑΠ και όχι μέσω δεξαμενών και αντλιοστασίων του όμορου Δήμου Ωρωπού και του Καπανδρίτιου, προκειμένου να σταματήσουν τα προβλήματα υδροδότησης  που αντιμετωπίζει η περιοχή, αίτημα το οποίο ο κ. Πατούλης δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις