Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπανούλης τέλος: Το πολύ συγκινητικό μήνυμα του Ζήση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης τέλος: Το πολύ συγκινητικό μήνυμα του Ζήση

Σπανούλης τέλος: Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ο Νίκος Ζήσης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ο Νίκος Ζήσης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη για την τεράστια καριέρα του λίγη ώρα μετά από την απόφαση του Kill Bill να αποσυρθεί από τα παρκέ. Εκείνος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την αποχώρησή του από τα παρκέ, όμως τα δάκρυα και η συγκίνηση στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη σεζόν 2020/21, δείχνουν ότι έχει αποφασίσει να βγει στη… σύνταξη. Ο Νίκος Ζήσης ετοιμάζεται να γράψει τον επίλογο μιας σπουδαίας καριέρας, ωστόσο τον “πρόλαβε” ο αδελφικός του φίλος, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) πως κρεμάει τα παπούτσια του μετά από μια θρυλική, μια μυθική καριέρα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Ζήσης:

“Συγχαρητήρια αδερφέ μου για μια μυθική καριέρα που όμοια της λίγοι μπορούν να πούν ότι πραγματοποίησαν στην Ευρώπη. Αλλά ξέχωρα από τους αναρίθμητους τίτλους που κατέκτησες, τα αμέτρητα ρεκόρ που πραγματοποίησες, τα δεκάδες buzzer beater, αυτό που ξεχωριζει είναι ο χαρακτήρας σου, τι ηγέτης ήσουν, η ανταγωνιστικότητα σου, η πνευματική σου δύναμη μέσα στο παρκέ και αλλά πολλά… απλησίαστα για τον οποιονδήποτε.

Οπως ήμασταν σε όλα μαζί, νίκες, ήττες, χαρές,λύπες, προβληματισμούς, άγχη, έτσι θα είμαστε και στη συνέχεια της ζωής μας! Περήφανος που έπαιξα δίπλα σου από μικρά παιδιά μέχρι οικογενειάρχες στην εθνική ομάδα και μέσω αυτής δημιουργήσαμε μια αδερφικη φιλία”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Zisis (@nikos.zisis6)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις