Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Τι θα απογίνει ο μικρός Σέργιος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Τι θα απογίνει ο μικρός Σέργιος

Άγριες Μέλισσες spoiler - τρίτη σεζόν: Η επιστροφή του μετά από χρόνια στο Διαφάνι

Μπορεί οι “Άγριες Μέλισσες” να μην έχουν καν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν, ωστόσο κάθε μέρα έχουμε και από ένα μικρό spoiler. Μάθαμε για την εξορία της Ελένης και το τρίτο πρόσωπο που θα μπει για πρώτη φορά ανάμεσα σε εκίνη και τον αγαπημένο της Λάμπρο. Μάθαμε ακόμη ότι θα υπάρξουν γυρίσματα σε διαφορετικά μέρη και  μάλιστα ότι μεταφερόμαστε στην εποχή της Χούντας. Δεν ξέραμε όμως τίποτε για την τύχη του μικρού Σέργιου που διεκδικήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στο χωριό. Μέχρι τώρα ξέρουμε για τη συμμαχία των δύο μαμάδων, Ασημίνας και Δρόσως ενάντια στον Νικηφόρο που διεκδικεί το γιο του. Τι επιφυλάσσει η τρίτη σεζόν για το μικρό αγόρι;

Ο Σέργιος Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται με μεγάλη επιτυχία ο πιτσιρικάς Σπύρος Ντούγιας, φαίνεται να επιστρέφει στο Διαφάνι πολλά χρόνια μετά με τη σύντροφό του. Ένα μικρό χωριό της Θεσσαλίας όπου έζησε, όπως παρακολουθήσαμε όλοι στις δύο περασμένες σεζόν, τα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής του. Φυσικά η επιστροφή του συγκεκριμένου χαρακτήρα γίνεται σε διαφορετική χρονική περίοδο, δηλαδή πολλά χρόνια αργότερα. Ο Σέργιος λοιπόν, σύμφωνα με το spoiler έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και καταλήγει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη όπου και ξεκινάει η εξιστόρηση των γεγονότων από εκείνον.

Έρχονται σημαντικές απώλειες

Οι μνήμες του είναι σκληρές φέρνοντας στον νου του όλα τα πρόσωπα που στιγμάτισαν την παιδική του ψυχή. Θέλει να δει από κοντά όσους έχουν επιζήσει, κάτι που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε και άλλες απώλειες από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Ο Σέργιος, μεγάλος και γοητευτικός νέος πια, εξιστορεί στην αγαπημένη του τα όσα έζησε κοντά στις μητέρες του, τις θείες του, τη γιαγιά και τον παππού του, δηλαδή τα πρόσωπα που έζησε από την καλή και από την ανάποδη στα παιδικά του χρόνια. Και ύστερα θα περάσει την πόρτα του σπιτιού των αδελφών Σταμίρη για να συναντήσει κάποια από αυτά τα πρόσωπα…Αξίζει να σημειωθεί ότι το παραπάνω σπόιλερ αναφέρεται σε ένα από τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες!

Η σκηνή που σκόρπισε το κλάμα και το.. πειραχτήρι των γυρισμάτων

Ο αγαπημένος Προκόπης – Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγκλονιστική σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, όπου τον υποδυόταν ο Γιώργος Γάλλος. Επιπλέον ο ηθοποιός υπογράμμισε πως στα γυρίσματα η Ελένη Καρακάση είναι η… καταστροφή του. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τελευταία σκηνή του Γιώργου Γάλλου ήταν συγκλονιστική! Ζούμε μεγάλες στιγμές με τις Άγριες Μέλισσες, δεν θέλω να ακουστώ… ψωνισμένος. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τη σειρά και ως θεατής, προσπαθώ να κρατήσω αυτή την αθωότητα του θεατή. Όταν είδαμε το επεισόδιο, με τη σκηνή του Γιώργου που “έφυγε” και τη σκηνή της Κάτιας πλαντάξαμε. Είναι μεγάλες στιγμές, οι άνθρωποι κατέθεσαν ψυχή».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό, πρέπει να βγουν κάποιες σκηνές στην ώρα που πρέπει να βγουν. Λειτουργεί σαν ρολόι, αν κάτι πάει στραβά, είναι πρόβλημα. Αν κοιταχτούμε την Ελένη Καρακάση, κόπηκε το γύρισμα, οπότε παίζουμε… έτσι». Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Σε δραματική σκηνή που υποτίθεται ότι έκλαιγα, ήμουν πίσω από το ενωμοτάρχη και γέλαγα. Απλά η Ελένη με κοίταξε, η Ελένη είναι η… καταστροφή μου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις