Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 25/6: Προβλέψεις για την Παρασκευή
PLUS

Ζώδια σήμερα 25/6: Προβλέψεις για την Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 25/6: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με την Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σε ενδιαφέρει περισσότερο η προστασία της φήμης και των ευθυνών σου. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα δείχνει κάποια έλλειψη σαφήνειας. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις καταστάσεις να ρέουν με φυσικό τρόπο και να μην τις πιέζεις, έτσι ώστε να μπορείς να παρατηρείς και να καθορίζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Βάλε φρένο στην καχυποψία σου και μην αδικείς τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Ίσως αισθανθείς μια έλλειψη κατεύθυνσης προσωρινά με τη στάση του Ποσειδώνα και την προετοιμασία του για μια ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει ως τις 1/12. Μπορεί να αμφισβητήσεις μια φιλία ή θέλεις μια πιο ειδυλλιακή κοινωνική ζωή. Σήμερα σε διακατέχει μια αναποφασιστικότητα ή οποία θα αποδειχθεί για καλό σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να αποφορτιστείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Δίδυμοι

Θα μπορούσες να νιώσεις μια έλλειψη στόχων ή πίστης στον εαυτό σου με τη στάση του Ποσειδώνα και την προετοιμασία του για την ανάδρομη πορεία του. Στόχευσε στο να παρατηρείς περισσότερο και να κάνεις μικρές προσαρμογές από το να οδηγηθείς σε τολμηρές κινήσεις. Μια μικρή ένταση με τον ερωτικό σύντροφο σου προτίμησε να τη διαχειριστείς με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, αρνητικά συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν σου ρίχνουν τη διάθεση.

Καρκίνος

Με τον Ποσειδώνα  να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση την οποία αν τη χρησιμοποιήσεις ως μαθησιακή εμπειρία μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερη θέση.  Ασυνήθιστα συναισθήματα και επιθυμίες σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε αναποφασιστικότητα, για αυτό προτίμησε να παρατηρήσεις από το να δράσεις. Άκουσε σήμερα προσεκτικά αυτά που έχει να σου πει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Μπορεί να υπάρχει μια κάπως συγχυσμένη επίδραση στην κατανόηση μιας σχέσης ή σε κάποια οικονομικά θέματα που όμως στο τέλος θα λειτουργήσει ευεργετικά. Εάν υπάρχει μια απογοήτευση ή χαλάρωση αυτές τις μέρες στα εργασιακά να ξέρεις ότι είναι προσωρινή και μπορεί να σε βοηθήσει να ανακατευθυνθείς σε μια πιο εντυπωσιακή διαδρομή. Φρόντισε να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επιπόλαιο φλερτ έχει αρχίσει να σε κουράζει καθώς οι ανάγκες σου αλλάζουν.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό ηλιακό 5ο οίκο σου και οι πιέσεις χαλαρώνουν. Επίσης σήμερα οι στροφές του Ποσειδώνα αλλάζουν και είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου.  Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά για καλύτερες επιδόσεις. Άλλωστε έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Μείωσε τις απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο και τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις, ειδήσεις και συναντήσεις περιλαμβάνει η μέρα σου.

woman lying on green grass

Ζυγός

Οι επιθυμίες ή οι παρορμήσεις μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση σήμερα με τη στάση και προετοιμασία του Ποσειδώνα για την ανάδρομη πορεία του. Μπορεί να σημειωθεί μια αποθάρρυνση ή χαλάρωση στα επίπεδα κινήτρων όμως  μπορεί τελικά να σε ανακατευθύνει σε μια πιο κατάλληλη πορεία. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές συνεργασιακές σχέσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου διατηρεί τους ήρεμους και σταθερούς της ρυθμούς. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου ταξιδεύει στο παρελθόν.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών και των συνδέσεων σου και βρίσκεσαι σε ένα αισιόδοξο και περίεργο πλαίσιο σκέψης. Ο λόγος για την προσωρινή σύγχυση είναι η οπισθοδρομική στροφή του Ποσειδώνα η οποία θα διαρκέσει για πέντε μήνες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για τον επαναπροσδιορισμό και τη συλλογή πληροφοριών. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου χρειάζονται προσοχή και κατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου και όχι μόνο.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να σημειωθούν αισθήματα διασκορπισμού ή έλλειψη κατεύθυνσης τώρα που ο Ποσειδώνας οπισθοδρομεί. Ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει πέντε μήνες είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να βγάλεις τους αισθητήρες σου και να επανεκτιμήσεις ορισμένες περιοχές της ζωής σου. Εμπιστεύσου τις νέες ιδέες σου στα εργασιακά. Γίνεσαι εξαιρετικά απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στο απόλυτο ζενίθ.

person wearing silver stud earring

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα σου αυξάνονται. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια κάπως αποπροσανατολισμένη αίσθηση της ημέρας με τη στάση του Ποσειδώνα και την οπισθοδρόμηση του στον τομέα των επικοινωνιών σου. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι την 1/12 και ουσιαστικά σε βοηθά να αποκτήσεις έμπνευση και μια νέα προοπτική. Σήμερα απόφυγε τις εντάσεις στα εργασιακά. Πρόσθεσε πάθος και μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση, προβληματισμό και θεραπεία. Οι σταθμοί και οι στροφές του Ποσειδώνα υποχωρούν σήμερα και είναι ένα ακόμη καλό σημάδι ότι η εξεύρεση τρόπων χαλάρωσης και απελευθέρωσης της έντασης  είναι πιο ευεργετική. Αυτός ο κύκλος επίσης είναι καλός για επανεξέταση, ενδοσκόπηση και ίσως αναποφασιστικότητα για θέματα επαγγελματικά ή χρημάτων. Μην μπερδεύεσαι σε παράλληλες συναισθηματικές και ερωτικές καταστάσεις.

Ιχθείς

Υπάρχει ένα μυστήριο ή σύγχυση στην ημέρα με τον Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για πάνω από πέντε μήνες. Να είσαι ιδιαίτερα ευγενική με τον εαυτό σου αυτό το διάστημα εάν αισθάνεσαι κάποια απώλεια ενέργειας ή κινήτρων. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό συνεργασιακό κλίμα στα εργασιακά. Εξήγησε καλύτερα τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφο σου και μην προσπαθείς να τους τις επιβάλλεις. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές σου αποκαλύπτονται σιγά σιγά.

Tlife
woman in white tank top sitting on swimming pool during daytime
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις