Πιλότος Γλυκά Νερά: “Θέλω το καλύτερο για το παιδί μου”

ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Γλυκά Νερά: “Θέλω το καλύτερο για το παιδί μου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πιλότος Γλυκά Νερά: Δηλώνει μετανιωμένος ο συζυγοκτόνος

25.06.2021 | 14:02

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν προέβη σε νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι είναι μετανιωμένος και τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό της κόρης του. Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο πιλότος έκανε νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή λέγοντας πως ζητάει συγνώμη, και από εδώ και πέρα τον ενδιαφέρει μόνο το καλό της κόρης του. Το μήνυμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μεταδόθηκε από το Star μέσω του δικηγόρου του. Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική». Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή που ο πιλότος ομολόγησε την πράξη, δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει το παιδί του. Μάλιστα ήθελε να μεταφερθεί σε κάποια φυλακή που θα του επιτρέπει να μπορεί να βλέπει την κόρη του. Όπως έχει γίνει γνωστό σκοπεύει να καταθέσει αίτημα για τη συνεπειμέλια της μικρής.

Ζήτησε να δουλέψει στη φυλακή

Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ήδη ζητήσει από τους ανθρώπους των φυλακών να ξεκινήσει να εργάζεται. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει να περνάει πιο εύκολα η ώρα του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εργασία εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων μπορεί να φέρει μείωση στην ποινή του. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος θα προσπαθήσει να χτίσει ένα διαφορετικό προφίλ. Θέλει να πείσει ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται η συμπεριφορά της Καρολάιν. Ο δικηγόρος του πιλότου είχε ισχυριστεί πως η πλευρά του θα φέρει κάποιους μάρτυρες που θα μιλήσουν για τις σχέσεις του ζευγαριού. Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σχέση που είχε ο 32χρονος με την μητέρα του, οι οποίες από ό,τι φαίνεται δεν ήταν οι καλύτερες.

 

Exit mobile version