Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικόπεδο Καρολάιν – Γλυκα Νερά: Καβγάδες στο ζευγάρι για τα οικονομικά
ΕΛΛΑΔΑ

Οικόπεδο Καρολάιν – Γλυκα Νερά: Καβγάδες στο ζευγάρι για τα οικονομικά

Οικόπεδο Καρολάιν - Γλυκα Νερά: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου. Εκεί ήθελαν να μετακομίσουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, όπου θα ζούσαν με την κόρη τους, Λυδία. (δες εδώ το ρεπορτάζ του T-live) Το ποσό που κόστισε το εν λόγω οικόπεδο άγγιζε τις 55.000 ευρώ. Το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού, μέσω εταιρίας. Είχαν πάρει λοιπόν δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά. Στην κατάθεσή του ο πιλότος δεν είχε προσδιορίσει την πηγή των χρημάτων για την αγορά του οικοπέδου.

 

Γλυκά Νερά: Έψαχνε για παιδικά πάρτι ο πιλότος

Αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα φέρνει το sportime.gr στο «φως της δημοσιότητας» και αφορά τις κινήσεις που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγες μόνο ημέρες προτού προβεί σε ένα από τα αγριότερα εγκλήματα που έχουμε δει στην Ελλάδα. Όπως αποδεικνύεται ο δολοφόνος της Καρολάιν δέκα ακριβώς μέρες πριν το φονικό σχεδίαζε πάρτι για γενέθλια του παιδιού. Ενα μήνα μετά, στις 3 Ιουνίου, η Λυδία θα έκλεινε ένα χρόνο ζωής!

Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις του στο «Pinterest» όπου αναζητούσε ιδέες για το πώς θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη γιορτή αυτή, που φυσικά δεν έγινε ποτέ. Συγκεκριμένα την 1η Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποθήκευσε στο λογαριασμό του στο instagram τη διεύθυνση ενός καταστήματος στο ebay που πουλάει είδη πάρτι, προσκλήσεις, μπαλόνια κλπ. Η φωτογραφία του pin, με πάρτυ των πρώτων γενεθλίων, ειναι χαρακτηριστική. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η μοναδική κίνηση του Μπάμπη στο pinterest. Δεν αποκλείεται να άνοιξε το λογαριασμό για αυτό το σκοπό.

Ο Μπάμπης ακολουθούσε μόνο ένα άτομο στο Pinterest και αυτό ήταν η Καρολάιν, η οποία ήταν ενεργή για περισσότερο καιρό. Συγκεκριμένα το είχε χρησιμοποιήσει για να πάρει ιδέες για το γάμο τους. Η Καρολάιν ακολουθούσε 8 λογαριασμούς απο τους οποίους μόνο του Μπάμπη είναι προσωπικός. Οι υπόλοιποι είναι εταιρικοί (πχ η εταιρεία που οργάνωσε το γάμο τους στην Πορτογαλία. Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός οτι 10 μόλις μέρες πριν απο τη δολοφονία που σόκαρε την Ελλάδα, και όχι μόνο, ο 32χρονος πιλότος έψαχνε πως να οργανώσει το καλύτερο πάρτυ για το παιδί τους. Το στοιχείο αυτό δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στα στοιχεία της δικογραφίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις