Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καρολάιν Γλυκά Νερά – νέα: Οι αναζητήσεις που έκανε στο κινητό
ΕΛΛΑΔΑ

Καρολάιν Γλυκά Νερά – νέα: Οι αναζητήσεις που έκανε στο κινητό

Καρολάιν Γλυκά Νερά - νέα: Τι έψαχνε στο ίντερνετ λίγο πριν πεθάνει

Οι εξελίξεις για την υπόθεση των Γλυκών Νερών διαδέχονται η μία την άλλη και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που δίνουν φως στην υπόθεση. Μετά την είδηση για τα χρήματα που έδωσε η μητέρα της Καρολάιν για να αγοράσει η κόρη της και ο σύζυγός της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη σήμερα. Τι έψαχνε η αδικοχαμένη κοπέλα, τέσσερις ώρες περίπου πριν το φονικό στο κινητό της;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, η 20χρονη μητέρα έψαχνε στο ίντερνετ για δωμάτιο ξενοδοχείου για δύο άτομα. Στις 12.37 το ξημέρωμα κάνει την πρώτη αναζήτηση ξενοδοχείου κοντά στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Κατόπιν, γίνεται η δεύτερη αναζήτηση ξενοδοχείου στα Γλυκά Νερά και στις 12.38 η τρίτη αναζήτηση ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Να σου θυμίσουμε ότι στις 12.00 ακριβώς το μοιραίο βράδυ, η Καρολάιν είχε κρατήσει ένα στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, όπου έδειχνε τον Μπάμπη να κρατά αγκαλιά την 11 μηνών -τότε- Λυδία.

Θρίλερ με τη επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την είδηση που γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης για το αίτημα της μητέρας της περί αποκλειστικής επιμέλειας. Η απόφαση για το εν λόγω ζήτημα πρέπει, όπως λένε και οι αρμόδιες αρχές, να παρθεί το συντομότερο, ώστε να γίνει όσο το δυνατό περισσότερο εύκολη και ομαλότερη η ένταξη του μωρού σε όποια χέρια και αν καταλήξει.  Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα Ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές, ιδίως για την Αλόννησο.

Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία, παρ’ όλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου, όπως πληροφορηθήκαμε». Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του κατηγορούμενου, σε αίτημά της, μεταξύ άλλων, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόνησσο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις