Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 39χρονος Ρόδος: Κατηγορείται για το βιασμό της 27χρονης συζύγου του
ΕΛΛΑΔΑ

39χρονος Ρόδος: Κατηγορείται για το βιασμό της 27χρονης συζύγου του

39χρονος Ρόδος: Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά

Αναστάτωση προκάλεσε το δράμα της 27χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών από τη Ρόδο η οποία κατήγγειλε τον 39χρονο σύζυγό της ότι την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Ο 39χρονος πέρασε το κατώφλι τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ώστε να απολογηθεί για τον βιασμό της 27χρονης συζύγου του. Το ζευγάρι έχει καταγωγή από την Αλβανία και έχει αποκτήσει δυο ανήλικα παιδιά. Η 27χρονη έκανε καταγγελία ότι με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας την εξανάγκασε σε συνουσία μέσα στο σπίτι τους. Μετά τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγαν τον κατηγορούμενο και κατάσχεσαν την πιτζάμα της γυναίκας του.

Αρνείται τις κατηγορίες ο σύζυγος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το dimokratiki.gr, ο 39χρονος δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και τόνισε ότι όλη η ιστορία είναι μια παρεξήγηση. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια έχοντας αποκτήσει ένα αγοράκι 9 ετών και ένα κοριτσάκι 6 ετών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν στον γάμο τους. Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας που δέχεται καθημερινά. Παράλληλα τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός της την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Ακόμη μια περιγραφή βιασμού που σοκάρει

Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι στις 22 Ιουνίου το βράδυ, γύρισε στο σπίτι της μαζί με τον συζυγό της από τη δουλεία. Έκανε μπάνιο, φόρεσε τις πιτζάμες της και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δυο ανήλικα παιδιά. Ο σύζυγος την πλησίασε γυμνός, αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή ήταν κουρασμένη. Τότε ο 39χρονος έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο της και της είπε «εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», ενώ την χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του.

Μάλιστα για να τη φοβίσει φέρεται να της είπε ότι θα την σκοτώσει όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του». Παρά τις απειλές της γυναίκας του, εκείνος τη βίασε και στη συνέχεια ξάπλωσε δίπλα της. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι έσκισε τα ρούχα «πάνω στην ένταση της στιγμής». Ο κατηγορούμενος δήλωσε ξαφνιασμένος όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Περιπολικό της αστυνομίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις