Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική – τελευταίο επεισόδιο: Η ανακοίνωση του Alpha για το φινάλε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική – τελευταίο επεισόδιο: Η ανακοίνωση του Alpha για το φινάλε

Αγγελική - τελευταίο επεισόδιο: Η ανάρτηση στο Twitter που μας εξέπληξε

Ta spoilers για το φινάλε της σειράς  “Αγγελική” είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, κανείς όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha δεν γνωρίζει τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί. Μέχρι ώρας γνωρίζαμε ότι η ελληνική εκδοχή δεν θα ακολουθήσει το σενάριο του φινάλε στο χιλιανό αντίστοιχο σίριαλ, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και η Νάντια Μπουλέ, μια εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς. Τα σχόλια των “τουιτεράδων” χθες, Τετάρτη 23-06, έφεραν το hashtag #aggeliki και πάλι πρώτο trend. Αυτό έφερε μια ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε. Συγκεκριμένα, σαν βόμβα «έσκασε» η ανακοίνωση του καναλιού στο twitter. Μια ανακοίνωση που μας «πάγωσε» καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχει παρέμβει. Κι όμως απόψε έγινε.

«Ανακοινώνουμε επισήμως ότι το φινάλε περιλαμβάνει μια εξέλιξη ανατροπής που ΚΑΝΕΙΣ πέραν από αυτών που συμμετείχαν στο γύρισμα δεν γνωρίζει… #aggeliki», είναι η ανακοίνωση του καναλιού και πραγματικά δεν πάει το μυαλό του στο τι μπορεί να συμβεί. Οι φανατικοί της σειράς βέβαια έχουν κάνει τις προβλέψεις τους και είναι ανατρεπτικές.

Τι είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης έχει πει στην Αγγελική ότι άκουσε τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά ότι έχει σκοτώσει τον πατέρα της και τον έχει θάψει κάπου στο κτήμα. Τρέχει μέχρι που εξαντλείται και πέφτει στο χώμα όπου πιστεύει ότι μπορεί να είναι θαμμένος ο πατέρας της. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα.

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.

Η συνέχεια σήμερα στο επεισόδιο της Πέμπτης – Δείτε το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις