Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Μουτίδου εσώρουχα: Η φωτογραφία που προκαλεί “θύελλα” σχολίων!
LIFESTYLE

Σοφία Μουτίδου εσώρουχα: Η φωτογραφία που προκαλεί “θύελλα” σχολίων!

Σοφία Μουτίδου εσώρουχα: Ανέβασε φωτογραφία με εσώρουχο και χωρίς ίχνος ρετούς

Η Σοφία Μουτίδου εκτός από κωμική ηθοποιός είναι και ακομπλεξάριστη. Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media τόλμησε… να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της χωρίς ρετούς και φίλτρα. Αγουροξυπνημένη, με ανακατεμένα τα μαλλιά φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μια μπλούζα ποζάρει στο φακό και δείχνει ολόκληρο το σώμα της. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία απλά επική και φυσικά γεμάτη χιούμορ: «Υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς έτσι (εγώ πάντα). Τι α κανς? Α κατς να σπασ’ς τον καθρέφτ?».

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Μουτίδου έχει αποκτήσει τεράστιο fan club στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ οι παραστάσεις σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, έχοντας γίνει αγαπημένη στο νεανικό κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής η Σοφία Μουτίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, αποκαλύπτοντας μερικά από αυτά. Η Σοφία Μουτίδου άφησε ασχολίαστη την πρόταση που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μίλησε για την καριέρα της και για τη νέα stand up παράσταση που ετοιμάζει.

«Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε. Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις