Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερέας Αγρίνιο – βιασμός: Αδερφές κατήγγειλαν παπά, συνελήφθη από τις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας Αγρίνιο – βιασμός: Αδερφές κατήγγειλαν παπά, συνελήφθη από τις Αρχές

Ιερέας Αγρίνιο - βιασμός: Δύο αδερφές από το Αγρίνιο κατήγγειλαν τον 49χρονο παπά για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου έχει προκαλέσει το γεγονός της σύλληψης ιερέα για φωτογραφίες με παιδικό πορνογραφικό υλικό. Τον 49χρονο παπά από την περιοχή του Αγρινίου κατήγγειλαν χθες στην Αστυνομία δύο αδερφές. Οι δύο αδερφές πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπογράμμισαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα. Οι Αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λαπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους, φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς. Για τον 49χρονο ιερέα έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σοκ στην Κομοτηνή: Καταγγελία για βιασμό 6χρονου από 12χρονο

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία βιασμού ερευνά αυτά τα 24ωρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες από την ΕΛΑΣ πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα xronos, πρόκειται για καταγγελία βιασμού ανηλίκου από έτερο ανήλικο. Το συμβάν φέρεται πως έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη 16/06, με θύτη έναν 12χρονο και θύμα έναν 6χρονο, σε γνωστή γειτονιά της Κομοτηνής. Σχηματίστηκε αρμοδίως δικογραφία, η οποία έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος ερευνά πλέον την υπόθεση βιασμού.

man leaning on frosted glass panel door
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις